Dobry thiller psychologiczny świetna rola Jcksona Rathbone'a (nie mówię tego jako fanka :-) ) .Warto obejrzeć
Zgadzam się w 100% z lizzie1983 i nie rozumiem skąd taka niska ocena.
Ja natomiast nie jestem fanką Rathbone'a, ale uważam, że całkiem niezły z niego aktor tylko należy zobaczyć coś więcej niż Zmierzch, bo tam to nawet De'Niro wypadłby fatalnie.
Dobry psychologiczny thriller z zaskakującym zakończeniem. Polecam
Podpisuje się.
Film jest ciekawy choć przez większość czasu nic szczególnego sie nie dzieje i może właśnie stą taka niska ocena
Psychologiczna rozgrywka pokazująca swe prawdziwe oblicze na samym końcu.Zdecydowanie nie dla każdego.
Film nie jest zły. Temat jest cudowny! ale nie przesadzajcie proszę z tymi ocenami. Ja dałem 7/10 z bonusem za temat:)
Szkoda tylko, że nie wykorzystali potencjału wątku z dzieciństwa głównego bohatera.
Film bardzo ciekawy, choć wiele osób może znużyć. Mi się spodobał jego klimat, psychologiczne zagrywki, Quaid. Rathbona niezbyt lubię i ten film mnie nie przekonał do niego. Coraz bardziej lubię za to Evansa, w tym filmie wypadł bardzo dobrze. Podobało mi się jego zachowanie, gdy słuchał tych wszystkich historii o fobiach. Było w nim coś niepokojącego.