PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7892}
5,7 6,2 tys. ocen
5,7 10 1 6158
6,6 10 krytyków
Last Days
powrót do forum filmu Last Days

Uwielbiam Nirvanę, a film inspirowany życiem Kurta Cobaina, to będzie coś... Poza tym, dobrze, że na pomysł realizacji takiego filmu wpadł Gus van Sant, a nie jakiś amerykański szansonista, który opowiedziałby kolejną banalną i pretensjonalną historyjkę. Miejmy nadzieję, że do Polski "Ostanie dni" trafią niedługo.

użytkownik usunięty
Shoshanna

Oby jak najszybciej! Obawiam się jednak, że nasze nadzieje okażą się płonne - dystrybutorom się niestety nie spieszy, czego dowód dawali wielokrotnie...

ocenił(a) film na 10

film jest juz na torrent :] ma ktos moze napisy do tego filmu?
piosenke ze zwiastunu spiewa michael pitt odtworca glownej roli piosenka ma tytul from death to birth :] pozdro i czekam na odp :]
NIRVANA RULESSSSS !!

Shoshanna

film na torrencie jest juz od dobrych 2 tygodni tylko napisow nie ma :(

ocenił(a) film na 10
disposable

no ja juz go mam i nie wiem czy czekac na napisy czy obejrzec w oryginale... jakosc dvdrip :D

grungeowy

Też mam :) dziś rano, po 3 dniach się sciągnał.. napisów nawet nie szukałem. a co? nie ma:(? na napisy.info i napisy.tv bede szukał jakby cus :* pozdro papa:)

ocenił(a) film na 6
Shoshanna

tak czytalem wlasnie jak sie nakreciliscie na ten film, ja tez tak mialem :D Ale jakos zamilkly glosy po obejrzeniu... Nadal uwazacie ze dobrze ze nakrecil go Gus van Sant? Ja ogladalem film z przyjaciolmi i probowalem go bronic przez moje zapasjonowanie sie muzyka nirvany i ogolnie wszysktim co z nia zwiazane, ale nie do konca wiedzialem jak sie bronic przed zarzutami ze film jest po prostu nudny, bo mimo ze w pewnym sensie przedstawia on jakąś beznadziejnosc sytuacji w jakiej znalazl sie Kurdt to z drugiej strony nic nie przedstawia... i jeszcze ten motyw ze aniołek leci do nieba, jesli z kurta byl aniolek to workiem foliowym można sie najesc...