PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693065}
6,0 10 tys. ocen
6,0 10 1 10176
5,3 6 krytyków
Last Shift
powrót do forum filmu Last Shift

słaby

ocenił(a) film na 4

ten film wogóle nie ma sensu, jak dlamnie strata czasu

ocenił(a) film na 7
kaczmar6500

Dlaczego nie ma sensu? (spojlery) Dziewczyna zaciąga się do policji, bo jest wpatrzona w tatusia. Ten umiera na służbie z rąk psycholi, którzy zabijają się w celach ku chwale jakiegoś mrocznego bóstwa. Teraz historia się może dzielić na dwa scenariusze - naprawdę na posterunku dusze psycholi bawiły się główną bohaterką albo po prostu wszystko działo się 100% w głowie dziewczyny, bo po traumie związanej ze stratą ojca, który był jej idolem, nie umiała się pozbierać i trochę mentalnie odpłynęła (poddając się przy okazji sugestiom innych policjantów, którzy twierdzili, że dziwne rzeczy się dzieją na posterunku). Jak na horror, to akurat dość ładnie zawiązana fabuła i większość nie ma jej nawet w połowie tak ładnie zarysowanej albo na odwrót, mają fabułę tak zawiłą, że na końcu sami twórcy nie wiedzą, o co im chodziło. Jedynie ten bezdomny mi do niczego nie pasuje.

ocenił(a) film na 7
Hydeist

Ten bezdomny to chyba jeden z policjantów pokazanych na zdjęciac.

ocenił(a) film na 7
kaczmar6500

To ty go nie rozumiesz, film jak najbardziej ma sens !!!

kaczmar6500

Dokładnie, film mega głupi, główna bohaterka chyba upośledzona, bo skoro na posterunku latają krzesła, szafy, drzwi, demony, szafki itp. a ona nie wzywa posiłków by ktoś jej przynajmniej potowarzyszył to świadczy to już o upośledzeniu scenarzysty. Film kretyński, nie trzymający się kupy, zero strachu, masa głupot i to tyle.

ocenił(a) film na 5
Szejku

wzywała pomoc dwa razy, ale coś było z jej radiem nie tak.

manowce

Kontaktowała się telefonicznie przecież i już wtedy powinna wydzierać mordę o wsparcie.

ocenił(a) film na 5
Szejku

no wiesz, na samym początku to jednak było niedowierzanie, nie chciała z siebie robić wariatki. mnie to wcale nie dziwi.

manowce

Rzeczy latają po posterunku, widzi jakieś stwory i niedowierzała. xD Mnie za to dziwi naiwność ludzi. :)

ocenił(a) film na 5
Szejku

wow, ale dziwne, że człowiek nie chce wyjść na wariata. tym bardziej po tym, jak ją zjechał ten ziomek przez telefon. nie wiem co ma do rzeczy ten komentarz o naiwności, samoocenę sobie poprawiasz czy co?

manowce

Dziwne, że człowiek myśli o tym czy wyjść na wariata jak mu potwory zapier**** po posterunku na którym jest sam w środku nocy. Faktycznie, masz rajcę. xDNie wiem co ma do rzeczy ten komentarz o samoocenie, kompleksy leczysz czy co?