PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 305023
5,1 39 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

10/10

ocenił(a) film na 6

Bardzo fajnie się ogląda ;)
uważam że jeden z lepszych Polskich filmów.

ocenił(a) film na 1
soulcather

Dziecko, tobie to spać po dobranocce,a nie oceniać polskie filmy. Pewnie żeś sie urodził w roku premiery "Gulczas, a jak myślisz", mówie ci to jeszcze lepszy film niż lejdis. Normalnie 12/10 :)

Shimeck

Ha ha ha ha ale pocisk ;D Popatrz na jego filmy. Zmierzch 10/10, 13 duchów 10/10 ;D
"uważam że jeden z lepszych Polskich filmów".- tak tak soulcalther, drogie dziecko. Ustaw ten film od razu w jednym rzędzie z Seksmisją, Misiem, Va bankiem oraz Kingsajzem. A tak w ogóle to w domciu wszyscy zdrowi? ha ha ha.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

Typowe, gdy komuś się coś spodoba to ci niby 'lepsi', którym dany film się nie podoba ludzie zaraz kpią, i z rodziny tego kogoś tez, żałośni.

Ingrid_Fox

Ty jesteś żałosna bo wcinasz się między wódkę a zakąskę broniąc typa, który ma chyba watę zamiast mózgu.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

Zdanie byle kogo kto chce się dowartościować cudzym kosztem mnie nie interesuje.

Ingrid_Fox

Ja się dowartościowywać nie muszę bo swoją wartość znam :)
Wracaj do swego mentora życiowego...Harrego Portiera ;D Może latanie na miotle lepiej Ci wyjdzie niż pisanie komentarzy.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

Dowartościowujesz się, bo mówisz obcej osobie co ma robić a prawa do niczego nie masz. Z pewnością wszystko mi lepiej wychodzi niż tobie, więc nie pień się.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

Heh, ludzie aż mi przykro jak takie coś czytam. Może użył słów zbyt, hmm, górnolotnych, no ale żeby od razu obrażać. Tym z pewnością nie pokazujesz, że jesteś bardziej inteligentny.

Bisexidryna

Górnolotnie można napisać, że polska kuchnia jest najwspanialsza na świecie a polska sztuka jest najwybitniejsza.
Co innego pisanie debilizmów typu:
- Lech Wałęsa był najlepszym prezydentem
- Uniwersytet Warszawski nie ustępuje w niczym Harvardowi
- Putin jest przyjacielem Polski i niczego nie ukrywa w sprawie katastrofy smoleńskiej

Jest różnica.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

Taaaa. Napisał "Jeden z lepszych". A przykłady debilizmów, które podałeś są bardzo względne;) Warszawski może ustępuje, ale UAM nie;p a tak serio to mogłeś napisać to w trochę luźniejszym tonie. Hmmm czy film jest aż tyle wart żeby się o niego wykłócać?;)

Bisexidryna

Ja się nie wykłócam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jaycutler

ha ha ha ha. 8/10