Dziecko, tobie to spać po dobranocce,a nie oceniać polskie filmy. Pewnie żeś sie urodził w roku premiery "Gulczas, a jak myślisz", mówie ci to jeszcze lepszy film niż lejdis. Normalnie 12/10 :)
Ha ha ha ha ale pocisk ;D Popatrz na jego filmy. Zmierzch 10/10, 13 duchów 10/10 ;D
"uważam że jeden z lepszych Polskich filmów".- tak tak soulcalther, drogie dziecko. Ustaw ten film od razu w jednym rzędzie z Seksmisją, Misiem, Va bankiem oraz Kingsajzem. A tak w ogóle to w domciu wszyscy zdrowi? ha ha ha.
Typowe, gdy komuś się coś spodoba to ci niby 'lepsi', którym dany film się nie podoba ludzie zaraz kpią, i z rodziny tego kogoś tez, żałośni.
Ty jesteś żałosna bo wcinasz się między wódkę a zakąskę broniąc typa, który ma chyba watę zamiast mózgu.
Zdanie byle kogo kto chce się dowartościować cudzym kosztem mnie nie interesuje.
Ja się dowartościowywać nie muszę bo swoją wartość znam :)
Wracaj do swego mentora życiowego...Harrego Portiera ;D Może latanie na miotle lepiej Ci wyjdzie niż pisanie komentarzy.
Dowartościowujesz się, bo mówisz obcej osobie co ma robić a prawa do niczego nie masz. Z pewnością wszystko mi lepiej wychodzi niż tobie, więc nie pień się.
Heh, ludzie aż mi przykro jak takie coś czytam. Może użył słów zbyt, hmm, górnolotnych, no ale żeby od razu obrażać. Tym z pewnością nie pokazujesz, że jesteś bardziej inteligentny.
Górnolotnie można napisać, że polska kuchnia jest najwspanialsza na świecie a polska sztuka jest najwybitniejsza.
Co innego pisanie debilizmów typu:
- Lech Wałęsa był najlepszym prezydentem
- Uniwersytet Warszawski nie ustępuje w niczym Harvardowi
- Putin jest przyjacielem Polski i niczego nie ukrywa w sprawie katastrofy smoleńskiej
Jest różnica.
Taaaa. Napisał "Jeden z lepszych". A przykłady debilizmów, które podałeś są bardzo względne;) Warszawski może ustępuje, ale UAM nie;p a tak serio to mogłeś napisać to w trochę luźniejszym tonie. Hmmm czy film jest aż tyle wart żeby się o niego wykłócać?;)