No pewnie, że SUPER :D Co za debile oceniają tak źle ten film to nie wiem. Aż żal patrzeć na te ich komentarze...
Więcej humoru niż w Lejdis jest w tym żarciku :
Dziewczyna mówi do chłopaka "Zrywam z Tobą bo jesteś pedofilem"
A on na to "Ostre słowa jak na 6 latke"
Dziękuje za uwagę.
"Lejdis" to jest jeden ze słabszych i bardziej żałosnych polskich filmów głupie dziewczę...
Zdajesz sobie sprawę z tego że dając 10/10 oceniach ten film jako arcydzielo ? w mojej ocenie film jest slaby i tu stawiam kropke.
No tak... Ktoś kto za arcydzieła ma głównie horrory i kryminały nie zrozumie "Lejdis". Po co w ogóle wchodzisz na forum filmu, który ci nie przypadł do gustu?
PO pierwsze to będe wchodzić gdzie mi się podoba a Tobie nic do tego ! po drugie, to własnie te horrory i kryminaly są w moim odczuciu arcydziełami.Oceniam grę aktorską, scenariusz, muzyke itd.W "Lejdis" tego wszystkiego nie ma.... Skoro ty oceniasz "Lejdis" jako arcydzieło to ja gratuluje Tobie dobrego gustu.A co do zrozumienia "Lejdis" to naprawde jest on tak skomplikowany ze trzeba go oglądać z instrukcją obsługi.A jeśli ty odkrylaś w nim jakąs głębie to proszę Cię oświeć mnie, bo czuję że żyję w nieświadomości.
Na przykład takie wartości jak przyjaźń, miłość, umiejętność wybaczania i do tego oprawione humorem - to m.in. było zawarte w tym filmie. Tobie jak widzę te wartości są chyba obce skoro ich nie dostrzegłeś albo nie znaczą zbyt wiele w życiu codziennym... Ty pewnie wolisz strach, nienawiść itp co można znaleźć np. w horrorach. Ok Twoja sprawa. Mnie nic do tego. Tylko ja nie wchodzę na fora filmów, które mnie nie interesują i nie krytykuję ich tylko dlatego, że uznałam je za słabe. Mnie ten film się spodobał i miałam prawo dać mu 10 a Ty nie musisz mnie za to krytykować ani pisać, że mam zły gust, bo ja nie krytykuję Twoich arcydzieł.
Takie wartości jak przyjaźń,miłość czy umiejętność wybaczania są w każdej komedii romantycznej.Ostatnio oglądalem w tv "Narzeczony mimo woli" jest to własnie film osadzony w tej tematyce i powiem Ci ze nie był zły,ale dla mnie to za mało.Ja Tobie nie odbieram prawa do dawania "10" i proszę Cie o nieodbieramie mi prawa do krytyki.Mam swoje zdanie i mam też prawo je tu wygłaszać w takim samym stopniu jak i Ty."Ty pewnie wolisz strach, nienawiść itp co można znaleźć np. w horrorach." Akurat tak się składa że w ulubionych z "10" mam jeden horror i nie jest to klasyczny horror tylko psychologiczny.Piszesz że nie dostrzegłem wartości zawartych w filmie "Lejdis", wiesz co , chyba w tym akurat nie...Po prostu dla mnie jest to słabe polskie kino klasy D.... jedna z wielu polskich komedii romantycznych powstałych w ostatnim czasie....Ale z tego co widze to "sami swoi" oceniliśmy tak samo.
Ok, zgodzę się, niektóre polskie komedie romantyczne są słabe albo bardzo średnie i nie dorównują starym polskim komediom Ale dla mnie są wyjątki jak "Lejdis" (co nie uważam za typową komedię romantyczną, a raczej obyczajową) czy np. "Kiler" są udane i bardzo mi pasują. Niestety dzisiejszy humor różni się od tego dawnego i tego nie zmienimy, musimy to zaakceptować. Masz prawo wyrazić swoje zdanie, ale moim zdaniem nie powinieneś krytykować innych za słaby gust, bo o gustach się nie dyskutuje. To, co Tobie się podoba, mnie nie musi i odwrotnie. Ty dajesz 10 swoim ulubionym filmom a ja swoim. Ok, może trochę za ostro pojechałam na początku z tymi "debilami", ale to dlatego, że wkurza mnie to, że wszyscy, którym ten film nie przypadł do gustu próbują na siłę przekonać innych, że jest zły i też ich krytykują.
Ten film nie jest zły - to jest koszmarek, dno, 3m mułu. Mam dużą tolerancję na gust, ale ktoś komu się podoba się ten film może być tylko totalnym prostakiem.
Jesteś jedną z głupszą osób jakie dane mi było spotkać na tym forum. Jezu, gdzie się tacy ludzie rodzą?
Ja też się zastanawiam skąd się biorą tacy jak Ty??? Nie dość, że brak kultury to jeszcze masz problem z wysłowieniem się... Ech... brak mi słów na takich ludzi.
Miało być:
"To teraz napisz co w mojej wypowiedzi jest "problemem z wysłowieniem"? A teraz czekam na odpowiedź, głupiutka dziewczynko. Dać 10/10 dla takiego chłamu jak "Lejdis" - jakim to trzeba debilem, ja pier...!
Kretynko, niechcący wstawiłem słowo "jest" zamiast słowa "co", więc napisałem drugi raz poprawnie, żebyś skumała. Ktoś kto daje 10/10 dla "Lejdis" (albo np. 7/10 dla "Nie kłam kochanie", czyli kolejnego TVN-owskiego syfu) jest dla mnie dnem intelektualnym, plebsem i prostakiem, więc mnie gówno obchodzi twoje zdanie. Jak mało który polski film ta produkcja zasługuje na 1/10.
A co ciebie to obchodzi jak oceniam filmy? Jak cię gówno obchodzi moje zdanie to po co się odzywasz?
Walczę z debilizmem w narodzie, szczególnie się nasilającym w pokoleniu gimnazjum, czyli twoim.
Haha! Zbawiciel świata się znalazł! Myślisz, że ktoś bierze pod uwagę twoje zdanie? Dla twojej wiadomości- gimnazjum już dawno skończyłam, zresztą nie tylko...
Kretynko, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jesteś "pokoleniem gimnazjum", a nie jesteś w gimnazjum. Chyba wiadomo, że to 88 to jest twój rok urodzenia, więc w gimnazjum nie jesteś (a skinem pewnie też nie - tego pewnie półmózgu nie skumasz co ma 88 do skinów). Ale chodziłaś do gimnazjum, wiec jesteś z tego tępego pokolenia, co widać po twoich wpisach.
Nie chcę już się kłócić z takim burakiem jak ty, bo chyba nie po to jest to forum... Widzę, że nie masz nic lepszego do roboty niż tylko łazić po forach i wyzywać innych.