boooski film, dawno tak sie nie usmialam na polskiej komedii :> 4 glowne bohaterki.. idealnie dobrane do sowich rol! polecam kazdemu. :)
Chyba polecasz każdemu debilowi i idiotce. Bo tylko takim osobom to niewyobrażalne gówno może się podobać...
No coż... Polemizowała bym. To raczej dla osób, które mają kiepskie poczucie humoru, i bawi ich chamstwo, prostactwo, i szmacenie się kobiet, ale jak kto woli. Są gusta i guściki. Dla mnie film ma 1/10.
Fakt, do sowich ról pasowały.
Tak swoją drogą: nie mam pojęcia dlaczego, ale po przeczytaniu pierwszego posta w tym temacie, odniosłem wrażenie, że autorka jest z pokolenia SweEEetTt lofffciania i mniejszości od trzech ( <3, dla ścisłości). Cóż, społeczeństwo idzie w dość dziwnym kierunku. Oby film "Idiokracja" nie okazał się proroczym.
hah ciekawe, że po kilku moich słowach już potrafisz powiedzieć o mnie jaka to ja jestem, tym bardziej, że nie użyłam żadnego z określeń, które ty tutaj podales/podalas. Wyraziłam tylko swoja opinie na temat filmu ( co każdy chyba tutaj może robic,a nie krytykowac i oceniać ludzi z forum za to, że wyrazili swoje zdanie! to do poprzedników ;) ) W takim razie muszę ci wyprowadzić z błedu, bo ja tego 'pokolenia' zdecydowanie nie należę.. Pozdrawiam! :)
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Primo: nie powiedziałem JAKA JESTEŚ, powiedziałem JAKIE ODNIOSŁEM WRAŻENIE. Tak! To jest różnica, naprawdę! A odniosłem je dlatego, że wyrażenie "booo(...)ooski" zwykle cechuje bywalców i bywalczynie różnych dziwnych portali pseudospołecznościowych.
Secundo: "podales/podalas"? Przecież poprzez moje słowa z poprzedniego postu ("odniosłEM wrażenie") można jasno określić płeć, a więc wahanie w tej kwestii potwierdza tylko to, co sobie pomyślałem, po zobaczeniu twojego posta (tego, na który teraz odpowiadam) - czytasz po łebkach, bez zastanowienia się nad tym, co jest faktycznie napisane.
Wait a minute... To nie temat o tobie, tylko o tym... niech już będzie, "filmie".
Jak dla mnie raczej kiepska próba przerobienia Testosterony na kobiecą modłę... no, ale kilka razy się roześmiałem, więc nie jest najogrzej. ;)