PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 305023
5,1 39 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

Tego się nie dało obejrzeć, mimo najszczerszych chęci. Beznadziejnie drętwa gra aktorów do...chciałem napisać kretyńskiej fabuły, ale to byłby dla tego filmu komplement, bo to by znaczyło że jakaś fabuła tam była, podczas gdy powyższej po prostu brak. Chaotyczny film o pustych podstarzałych pannach, których życie osobiste toczy się wyłącznie wokół seksu, mniej lub bardziej zobowiązującego. Wytrzymałem prawie godzinę, to była najgorzej wykorzystana godzina w ostatnim czasie. Gniot dla ograniczonych ludzi. "Komedia" która sprawia że ani przez moment człowiek się nawet nie uśmiecha. Opatrzeni "tefałenowscy" aktorzy. Najlepsze w czymś takim z pewnością są litery końcowe, ale kto normalny do nich dotrwa.

Shimeck

pokaz mi kobiete ktora nie przeklina i miała tylko jednego faceta do seksu na zawsze. Niema takiej !! Każda przeklina i a co druga ma wielu partnerów a ten film to poprostu zwykła lekka komedia a ludzie wyszukują sie Bóg wie czego z tego filmu. Trzeba mniec dystans i poczucie humoru by zrozumiec że takich kobiet jest wiele i w każdym otoczeniu! LUZ

ocenił(a) film na 6
Shimeck

no popatrz...... ja nie jestem ograniczonym ludziem a film mi się podobał; co więcej - jestem człowiekiem i uśmiechałem się przy wielu "momentach" :)))
nie histeryzuj.
W dodatku - jestem dość normalny i dotrwałem do napisów, które istotnie - są ciekawe :)

ocenił(a) film na 6
Shimeck

to trzeba było przełączyć na jedynkę(!) tam leciało "Ciało"...zapewne lepszy gniot!!!;)

ocenił(a) film na 1
Shimeck

Gość ma rację. Trafnie ujął ten festiwal turpizmu.