PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 305023
5,1 39 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

Dla plebsów

ocenił(a) film na 1

Ja się nie zawiodłem bo wiedziałem od początku że to będzie porażka. Obejrzałem ten film, po wysłuchaniu wielu zachwytów, w celu upewnienia się. Chyba największe dno jakie z życiu widziałem z Polskich produkcji. Komedia która polegała tylko na tym że kobiety klęły. Nie było ani jednej śmiesznej sceny. W testosteronie podobnie, ale może z jedna scena wywołała lekki uśmiech na mojej twarzy. 1/10.
Ps: Dobrze że nie byłem w kinie bo nie zniósł bym tych salw śmiechu buraków z tandetnych żartów.

WOLVERINE55

jak ktos chce ambitne filmy to niech obejrzy np."tato" albo "symetrie",albo "zurek' a to jest przesmiewcza komedia!!i o to chodzi.

sakic666

Nie chcę, żebyś odbierał mój komentarz jako atak. Jestem chyba ostatnią osobą, która może atakować kogokolwiek w oparciu o gust filmowy. Jednak nie rozumiem, dlaczego obrażasz między innymi mnie, określając jako "plebs" (swoją drogą to słowo odmienia się "plebsu", nie "plebsów", inteligencie). No i skoro z góry wiedziałeś, że będzie to porażka, to po co oglądałeś? Ja wolę sobie oszczędzać takich wstrząsów, a nuż bym wylądowała na oddziale intensywnej terapii w wyniku zażenowania i zniesmaczenia.

ocenił(a) film na 1
Huskee

Obejrzałem ponieważ zewsząd słyszałem jaki ten film jest świetny. Trudno dyskutować nie znając tematu. Kiepskich filmów jest niestety przygniatająca większość, więc się przyzwyczaiłem i nie wywołują we mnie wstrząsu. Odnośnie odmiany słowa plebs przyznaje rację, mój błąd i wstyd. Pozdrawiam.

sakic666

To lepiej iść do teatru i oglądać jakieś kupy dla dżentelmenów...
Nie dzięki pozostanę przy zajebistym LEJDIS!

ocenił(a) film na 7
DziadziaMET

Nie każdemu musi się podobać poza tym oglądając ten film odniosłem wrażenie że jest to raczej tragi komedia(w pozytywnym znaczeniu tego słowa).

sakic666

"plebsów", "buraków" -> swoje kompleksy proszę zachować dla siebie

ocenił(a) film na 1
sakic666

Potwierdzam, ten "film" to chyba największa szmira jaką w życiu widziałem. To, że podobał się tylu ludziom, świadczy, że mamy coraz bardziej otępiały naród. Do Amerykanów już nam nie daleko.

Alex303

true... :( Nie wyobrażam sobie żeby moja dziewczyna tak rzucała
kurwami;/... żal tego słuchać