PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 305023
5,1 39 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

Tak go reklamują. Ja powiem: jasne....
Wogóle na to nie czekam. Już wole Johna Rambo,a na pewno Skarb narodów 2..... o

davemaster

Wiesz, zwykle najbardziej oczekiwany jest ten film, na który czeka najwięcej osób, a to że nie ty czekasz, nie znaczy że nie mają czekać inni. Ja póki co też nie czekam, ale jestem ciekaw jaki będzie.

speiderman

oczywiscie. zgadzams się, ale załoze się ze jak bedzie znowu na filmwebie ankieta na njabardziej wyczekiwany film... to Lejdis będzie na szarym koncy za hollywoodzkimi produkcjami... moze jest to njbardziej wyczekiwany POLSKI film roku... i jedyny ? :)
zapr. na bloga

davemaster

Bardziej niż na Lejdis czekam na nowego Indianę Jonesa. A na niego W OGÓLE nie czekam :P

użytkownik usunięty
Mierzwiak

Ja czekam na Elizabeth Złoty Wiek. Na TO napewno nie.

użytkownik usunięty

Oczywiście na myśli mam ,,Lejdis".

za mało znaków bla bla -.-

Tego typu filmy już na prawdę mi bokiem wychodzą ale to właśnie większość widzów chce najwidoczniej oglądać taki szajszoszit. Babeczki sobie pooglądają, szerokiej wizji;)

b_oczkowski

Lejdis czyli kolejny polski szit :) Jakieś gibiące się prostytutki w pokoju :) Umiejętności filmowe polaków nie są wysokie :)

RokiCor

Ja na ten obsceniczny, pseudo smieszny obrazek ze smutnej RP na pewno nie wyczekuje- czekam za to na nowego ,,Indiana Jones'a", nowego ,,Star Treka" i ,,The Dark Knight". A lejdisy szerokim lukiem omijac bede - w Wy?