A jak można ściągnąć film, jak nie było jeszcze premiery?
Atom:
Ok, zgadzam się. Pokazy przepremierowe.Pytanie tylko ile osób to obejrzy wcześniej?
Ja na to nie idę, clip(z Kuną)bo zwiastuna wolałem nie,no i powiem,że ona jako jedyna z tych kobitek dobrze zagrała(wniosek z klipu oczywiście).
Dziś w Rybniku była premiera.
Zrobili małe show, bo zjawili się Szyc, Kot, Różczka.
Sam film nie jest zły. Podobał mi się bardziej od Testosteronu.
Jeżeli podobał Ci się Testosteron to będziesz zachwycony :-)))) Aktorzy megawyluzowani, widać, że świetnie bawili się na planie, zwłaszcza panowie Więckiewicz i Szyc ;-) Panie też wspięły się na wyżyny (pani Olszówka - bardzo pozytywne zaskoczenie, Różdżka - też super). Generalnie bardzo polecam!!!
odezwal sie Fifonek czy jak mu tam moze Malina nie sciga filmu moze woli is do kina jak prawdziwy kinoman a nie sciagac pirackie filmy
Jak najbardziej warte obejrzenia. Nie nazwałbym tego damskim testoesteronem pod względem opowiedzianej historii, ale jak najbardziej film damski, aczkolwiek wcale nie nie przeszkadzało mi to, choć szowinizuję "trochę" :)
Troche nudnawy na początku, sporo bluzgów, co "strasznie rośmieszało" żeńską część widowni, rozkręcił się potem jak sie patrzy.
Historia mniej konkretna niż w Testosteronie (tam główny wątek + poboczne beki), tu raczej luźne gagi, dobre texty, ale w sumie zamyka opowieść i tworzy dobry materiał.
Polscy aktorzy młodego pokolenia jak najbardziej dali radę. Pełen profesjonalizm. Męscy wykonawcy- znani i doceniani nie zawiedli, kobiet za bardzo nie znałem z poprzednich wcieleń, ale również bardzo dobrze.
Polecam.
Daję 7.8/10
Przed chwila z niego wrociłam, jak kolega wyżej potwierdzam, film dla kobiet:) szowinizuje "trochę" :) co mnie cieszy :P ( ale bez obrazy Panowie;) )odpowiedz na wasz testosteron:)
choc nie powiem zeby nie przynudzil w kilku momentach.
a Tomasz KOt:D z tym swoim akcentem:D:D the best
cyt. "odpowiedz na wasz testosteron:)"
"Wasz" kochanie? Jak wielu nie mam z nim nic wspolnego ;P