PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 305023
5,1 39 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

Rzenada

ocenił(a) film na 4

Poszedłem na film z dziewczyną, oboje byliśmy zdegustowani. Drętwe dialogi, drętwe
aktorstwo, przekleństwa zamiast humoru. Ale widać filmów na takim poziomie potrzebują
Polacy.

ocenił(a) film na 1
jasiu15

Jasiu, w 100% zgadzam się, tylko "Żenada", a nie "Rzenada"! :-)

ocenił(a) film na 4
Alex303

Specjalnie tak napisałem, czekałem na jakiegoś fana filmu, który wytknie mi ten błąd i jeszcze dokopie, że mam 15 w nicku (czyli że chodzę do gimnazjum).

ocenił(a) film na 1
jasiu15

Do gimnazjum to chodzą fani tego filmu i robią takie błędy ortograficzne, dlatego się zdziwiłem po Twojej wypowiedzi, że żeś takiego byka walnął. Ale teraz wszystko jasne. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
Alex303

Dokladnie! haha widzac wstep do komentarza jego nadawcy pomyslalam ''jasiu15'' chyba jest z podstawowki ale ze zna takie zlowo jak zdegustowani jestem w szoku, Jasiu przykro mi ze i slowa ''zdegustowany'' nie da sie pomylic'' twoja odpowiedz i komenatrz z owa ''RZENADA'' rozlozyl mnie na lopatki ! nie ma co <lol>

ocenił(a) film na 1
jasiu15

Dokładnie nudne jak kilo kartofili i do tego sztucznie wydłużany przez co robi się jeszcze nudniejszy ...

ocenił(a) film na 8
jasiu15

drętwi to chyba wy jesteście skoro macie takie podejście film świetny za to wasze komentarze beznadziejne!

ocenił(a) film na 1
markom65

Że kretyńskie gówniary z gimnazjum się tym gównianym filmem podniecają to jeszcze kumam, ale facet? Jesteś innej orientacji?