Poszedłem na film z dziewczyną, oboje byliśmy zdegustowani. Drętwe dialogi, drętwe
aktorstwo, przekleństwa zamiast humoru. Ale widać filmów na takim poziomie potrzebują
Polacy.
Specjalnie tak napisałem, czekałem na jakiegoś fana filmu, który wytknie mi ten błąd i jeszcze dokopie, że mam 15 w nicku (czyli że chodzę do gimnazjum).
Do gimnazjum to chodzą fani tego filmu i robią takie błędy ortograficzne, dlatego się zdziwiłem po Twojej wypowiedzi, że żeś takiego byka walnął. Ale teraz wszystko jasne. Pozdrawiam!
Dokladnie! haha widzac wstep do komentarza jego nadawcy pomyslalam ''jasiu15'' chyba jest z podstawowki ale ze zna takie zlowo jak zdegustowani jestem w szoku, Jasiu przykro mi ze i slowa ''zdegustowany'' nie da sie pomylic'' twoja odpowiedz i komenatrz z owa ''RZENADA'' rozlozyl mnie na lopatki ! nie ma co <lol>
Dokładnie nudne jak kilo kartofili i do tego sztucznie wydłużany przez co robi się jeszcze nudniejszy ...
drętwi to chyba wy jesteście skoro macie takie podejście film świetny za to wasze komentarze beznadziejne!