ogladajac reklame zachecajaca do obejrzenia tego filmu zawierajaca opinie ludzi to az mnie nosi ... te sztuczne opinie mnie denerwuja nawet sam nie wiem czemu ta reklama na mnie tak negatywnie dziala
wzięli przykład z reklam past do zębów, plastów na palenie i jogurtów. Nie wiem czemu powstają takie reklamy :/ czy są na tym świecie idioci, którzy myślą, że to mówią prawdziwi lekarze, eksperci lub gospodynie domowe, które używają tych produktów? masakra jakaś. Ja wolę zobaczyć prawdziwy zwiastun a nie napisane wcześniej kwestie pseudo spontaniczne. A jeszcze to - NASTĘPNYM razem pójdę z chłopakiem. Nastęnym razem. Czyli każdy powiniem iść conajmniej po 5 razy do kina. Żenada
PS. "Na śniadanie jem jogurt, na obiad jem jogurt, jogurt też jem na kolację... " a potem sr'm jogurtem...
Łączę się z Wami w tym bólu
Widać, że nie tylko mnie działa na nerwy ta szopka.
Zanim jeszcze nie widziałem tej reklama zastanawiałem się czy zużyć trochę prądu i ściągnąć film (bo przecież do kina na coś takiego nie mozna isć) jednak teraz wiem, podpowiada mi to moja męska intuicja, że skoro reklamują to w ten sposób musi być to chłam do potęgi.
Z resztą, co tu dużo mówić, polskie kino lezy i kwiczy a produkcje tvnu to kupa posypana różowym pudrem. (bo to chyba jest prod. tvnu?).
Jogurt jem na sniadanie jogurt jem na LUNCH jogurt jem na kolacje
Ta reklama miażdży i te babki które tak zachwalają ten jogurt
Wychodzi na to że jogobella moze zastąpic wrzystko i nic innego nie powinniśmy jeść ;)
A co do reklamy Lejdis dokładnie !!!
najbardziej mnie wkurza to NASTEPNYM razem pojde....
Tak jakby to był niewiadomo jaki wspaniały film i wogule łaźmy na niego codziennie
ale reklama została zapamiętana
wiemy, co reklamuje
więc sukces osiągnięty...
nieważne jak mówią, ważne żeby mówili...
A gdzie mozna zobaczyc tę reklamę? To tak w ramach umartwiania się, mimo że Post jeszcze się nie zaczął. ;)
Dzięki. Tak to jets jak się nie ogląda tv. Jak reklama trafi na youtube proszę, dajcie znać. :) Pozdrawiam
Dajcie spokój to nie wina filmu, a kampani która została porostu źle poprowadzona.Ja mam tam jeszcze całkiem pozytywne nastawienie, bo podobał mi się Tesosteron.Wczoraj czytałem scenariusz filmu.Nie wygląda to wcale źle, szczerze mówiąc jestem ciekaw ale do kina raczej się nie wybiorę.
spadliscie kiedys w kinie pod fotel 3 razy? hmmmmm ja nie ale na lejdis napewno spadne te opinie sa tak realistyczne ze jej wierze .... masakra wlasnie przed chwila znow obejrzalem...
jak wypowiedział się edward to ze względu na testosteron i że m.in można znów tam zobaczyć panów chętnie obejrzę. może nawet w kinie bo i tak mam darmo:) ale obsada żeńska mnie nie przekonuje. a co do reklamy to o tym że spadłam 3 razy pod fotel i że super film dla zakochanych mówi moja koleżanka z liceum :) śmiesznie
no ale cóż za to chyba płacili i ktoś tak kazał powiedzieć więc trzeba sprawę zaakceptować :)
Poprostu Lejdis chce pobić Testosteron na głowe ale kto oglądał ten film tak jak ja,to wie że to nie może się udać...Narazie chwytają sie wszystkiego aby jak najwięcej osób poszło na tą imitację filmu do kina.
ja oglądałam, uważam ten film za świetny. Moze go widze z punktu widzenia lejdis, jestem jedna z nich ;p
"Moze go widze z punktu widzenia lejdis, jestem jedna z nich ;p"
czyli jesteś albo nauczycielką, milionerką albo prawniczką. Dwa ostatnie to sztampa w telwizji i każdy jak się okazuje nagle indetyfikuje się z prawnikami i milionerami, a na MTV z piosenkarzami. Więc pozostaje nauczycielka :D:D:D:D Pozdro. Filmu nie widziałem, jeśli jest tak samo średni jak Testosteron to sobie daruje.
to, ze sie z nimi identyfikuje mialam na mysli to, ze dziewczyny spotykajac sie w swoim gronie, naprawde wygaduja glupoty o swojej "mega wielkiej, gigantycznej dupie" i innych rzeczach mniej lub wiecej waznych. Do nauczycielki i prawniczki mi daleko. Nad milionerka moznaby bylo sie doglebniej zastanowic.
pozdrawiam