Nie w żadnym wypadku odradzałbym ten film każdemu Do ostatnich 40 minut było dobrze ale potem nie wiem co się stało
To prawda. Zakończenie kiepskie(nawet bardzo), ale poza tym film całkiem niezły.
Myślę, że warto. Na pewno się nie wynudzisz, ale musisz się liczyć z tym, że będziesz rozczarowany zakończeniem.
Mimo tego że film ma momenty świetne i też naprawdę słabe - poleciłbym go miłośnikom mrocznych thrillerów.
Polecam. Zakonczenie mogłoby być bardziej dopracowane (również pod względem technicznym), lecz film ma rzadko spotykany klimat i to przez całe 2,5 godziny. Dla mnie solidne 7. Lekarstwo na życie zostaje w glowie.
Bardzo kiepski film, akcja wolno się rozwija , jest nuzaca. Nie polecam wydawać pieniędzy na bilet. Przy takich metrazach to lepiej poczekać ,aż będzie kiedyś w tv. Lub obejrzeć w necie .
Nie wiem o co każdemu chodziło z zakonczeniem. Mi się bardzo podobało ;) niesamowity klimat!
Idiotyczny film. Na plus są zdjęcia i gra aktorska, ale scenariusz jest nadzwyczaj w świecie zbudowany w 90% "gdzieś już to widziałem / słyszałem", a w 10% nielogiczny. Pomijam masę medycznych bzdur, które ciężko się oglądało.
Jestem fanem ciężkich psychologicznych thrillerów i myślę, że warto. Piękne zdjęcia, bdb gra aktorów, niesamowity klimat w dodatku świetna muzyka. Wątek też ciekawy, czeka się z niecierpliwością na to co będzie dalej.
Jeżeli chodzi o kwestię zakończenia to już jest subiektywne. Mnie zaskoczyło, spodziewałem się czegoś innego :D
Moim zdaniem ocena jest zbyt niska.
Polecam każdemu kto lubi takie klimaty!