PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=739293}

Lekarstwo na życie

A Cure for Wellness
2016
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 51222
6,0 31 krytyków
Lekarstwo na życie
powrót do forum filmu Lekarstwo na życie

Idę w przyszłym tygodniu
Warto?

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 9
alfaomega2001

jak najbardziej!

ocenił(a) film na 4
alfaomega2001

Nie w żadnym wypadku odradzałbym ten film każdemu Do ostatnich 40 minut było dobrze ale potem nie wiem co się stało

ocenił(a) film na 6
Herobrine_07854

To prawda. Zakończenie kiepskie(nawet bardzo), ale poza tym film całkiem niezły.

ocenił(a) film na 6
Herobrine_07854

Dokładnie. Jestem strasznie zawiedziona końcem..

ocenił(a) film na 5
alfaomega2001

Ja też nie za bardzo polecam ale zależy jakie filmy lubisz.

ocenił(a) film na 7
tiktak10

Horrory
Psychologiczne
Akcja
to moje ulubione gatunki

ocenił(a) film na 6
alfaomega2001

Myślę, że powinien ci się spodobać :)

ocenił(a) film na 6
alfaomega2001

Myślę, że warto. Na pewno się nie wynudzisz, ale musisz się liczyć z tym, że będziesz rozczarowany zakończeniem.

ocenił(a) film na 6
alfaomega2001

Mimo tego że film ma momenty świetne i też naprawdę słabe - poleciłbym go miłośnikom mrocznych thrillerów.

ocenił(a) film na 7
alfaomega2001

Polecam. Zakonczenie mogłoby być bardziej dopracowane (również pod względem technicznym), lecz film ma rzadko spotykany klimat i to przez całe 2,5 godziny. Dla mnie solidne 7. Lekarstwo na życie zostaje w glowie.

ocenił(a) film na 4
alfaomega2001

Bardzo kiepski film, akcja wolno się rozwija , jest nuzaca. Nie polecam wydawać pieniędzy na bilet. Przy takich metrazach to lepiej poczekać ,aż będzie kiedyś w tv. Lub obejrzeć w necie .

ocenił(a) film na 9
alfaomega2001

Nie wiem o co każdemu chodziło z zakonczeniem. Mi się bardzo podobało ;) niesamowity klimat!

ocenił(a) film na 2
alfaomega2001

Idiotyczny film. Na plus są zdjęcia i gra aktorska, ale scenariusz jest nadzwyczaj w świecie zbudowany w 90% "gdzieś już to widziałem / słyszałem", a w 10% nielogiczny. Pomijam masę medycznych bzdur, które ciężko się oglądało.

ocenił(a) film na 9
alfaomega2001

Jestem fanem ciężkich psychologicznych thrillerów i myślę, że warto. Piękne zdjęcia, bdb gra aktorów, niesamowity klimat w dodatku świetna muzyka. Wątek też ciekawy, czeka się z niecierpliwością na to co będzie dalej.
Jeżeli chodzi o kwestię zakończenia to już jest subiektywne. Mnie zaskoczyło, spodziewałem się czegoś innego :D
Moim zdaniem ocena jest zbyt niska.
Polecam każdemu kto lubi takie klimaty!

ocenił(a) film na 4
alfaomega2001

Polecam iść na połowę filmu, a potem wyjść.

ocenił(a) film na 6
alfaomega2001

Tak ;)
https://youtu.be/EWAth4X2sAc

alfaomega2001

Zdecydowanie warto

ocenił(a) film na 3
alfaomega2001

Nie, odniosłam wrażenie, że ten film został zrobiony po to aby widz po obejrzeniu miał tzw "mózgotrzepa" i niestety ja to miałam. Zero jakichkolwiek logicznych wyjaśnień. Ten 2,5h film był po prostu nudny. Więcej go nie obejrzę