5,8 9,1 tys. ocen
5,8 10 1 9124
4,6 11 krytyków
Lewandowski - Nieznany
powrót do forum filmu Lewandowski - Nieznany

Brawo Robert

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry dokument. Widać, że ten "kopacz" naprawdę kocha te piłkę. Zdjęcia i ujęcia te prywatne z młodości rewelacja. Momentami wzruszający. Warto obejrzeć tak zupełnie bez spiny. Państwo Lewandowscy widać, że są ułożeni. Woda sodowa im nie odbija a mogłaby, bo to naprawdę bogaci ludzi. Obejrzyj film i zobacz ile ten chłopak osiągnął. Nie nakręcaj się tak jak to robią wszystkie portale.

larixok

On jest strasznie bogaty a ja nie. To nie sprawiedliwe bo on tylko kopie piłkę, każdy może kopać piłkę chyba że nie ma nóg.
Najgorsze jest jednak że swoim bogactwem dyskryminuje biednych ludzi, więc nie powinno się go tolerować.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
emel3323

Może potrzebuję, może nie, ale kiedy Ty zachęcasz ludzi do samobójstwa to bardziej niż może możesz potrzebować pomocy adwokata.
Pozdrawiam

emel3323

Może potrzebuję, może nie, ale kiedy Ty zachęcasz ludzi do samo.bójstwa to, bardziej niż może, możesz potrzebować pomocy adwokata.
Pozdrawiam

emel3323

Może potrzebuję, może nie, ale kiedy Ty zachęcasz ludzi do samo.bójstwa to, bardziej niż może, możesz potrzebować pomocy adwokata.
Pozdrawiam

emel3323

Pozdrawiam

NieMamSwojegoZdania

Oj filmweb miał laga, odświeżałem kilka razy bo nic się nie pojawiało, a to zaspamowało.

ocenił(a) film na 8
NieMamSwojegoZdania

To kop pilke i zarabiaj miliony :)

baska_89

Nie do końca mam nogi.

NieMamSwojegoZdania

Kop piłkę i bądź bogata.Podrawiam