5,8 9,1 tys. ocen
5,8 10 1 9124
4,6 11 krytyków
Lewandowski - Nieznany
powrót do forum filmu Lewandowski - Nieznany

Liczyłem na taki podtytuł.

użytkownik usunięty

polaczek z bolem dupska

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

smutne masz zycie

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Zgłosiłem wyzywanie na tle narodowościowym redakcji, zobaczymy co z tym zrobią. Współczuję rezultatów edukacji swoją drogą. Poziom intelektualny bieda, nie pozwala ci zlozyc zdania o filmie nawet. Kieruje glebokie wspolczucie i ubolewam nad upodleniem mentalnym. Bez odbioru wobec dziecka z upośledzonymi funkcjami w zakresie komunikacji spolecznej w Internecie. To w trosce o twoje dobro, mr seb. Zrozumiesz jak dorosniesz, il kide.

użytkownik usunięty

ty serio masz jakis problem ze soba

użytkownik usunięty

takim polaczkom jak ty to ta nienawisc jeszcze sie wroci i bokiem wyjdzie, szkoda ze mlodsze pokolenie jedynie co widzi wokol siebie do plucie jadem i nienawisc nawet w kontekscie osob ktore osiagnely sukces i daja dobry przyklad najmlodszym

użytkownik usunięty

ochlon juz i wracaj do swojego smutnego i przegranego zycia typowego zawistnego polaka obrazonego na swiat bo komus cos sie udalo

użytkownik usunięty

nie umiesz sie wyslowic, wspolczuje ci i rodzicom.

użytkownik usunięty

tylko to umiesz? nawiazac do rodziny i mowienia przed lustrem? honor i jakakolwiek swiadomosc jest ci obca, brak mi slow jakim ignorantem jestes, terminy na takie osoby jak ty nawet nie istnieja <br/>krew mnie zalewa jak widze ze ktos taki moze normalnie funkcjowac w spoleczenstwie i miec jakikolwiek glos

użytkownik usunięty

współczuję twoim rodzicom, że muszą oglądać takie coś w internecie i na co dzień. Przykro się robi. Tobie przed lustrem zapewne też.

użytkownik usunięty

ty nawet balona napompowanego powietrzem nie umiesz kopac, zlozyc zdania po polsku o filmie ani sie wyslowic. WNioski? takie to pokolenie ha ha. Współczucie dla rodziców.

użytkownik usunięty

psycha ci siada juz chyba, zrob sobie meliski odpal telewizje bo wyjscie za twoja strefe komfortu ewidentnie ci szkodzi

użytkownik usunięty

rodzice ewidentnie potraktowali twój rozwój umysłowy i filmowy po kosztach.

użytkownik usunięty

i tyle? napisac o rozwoju umyslowym i zadowolony? szkoda nawet czasu na dyskusje z kims takim, ani to ciekawe ani to wielkie wyzwanie
czasem nawet taka dyskusja prowadzi to ciekawych wymian zdan i fajnych wnioskow ale z toba to nawet nie ma jak pileczki odbijac
dalem ci szanse a ty nawet troche nie skorzystales z szansy na dyskusje
wylacz internet, wyjdz na spacer i przemysl swoje podejscie, pozdrawiam

użytkownik usunięty

nie szkoda skoro piszesz i nie na dyskusje, bo do niej nie jesteś zdolny. Nie mylmy faktów. Kamienie to przedstawiciele z ktorymi mozesz "dyskutować", poziom podobny i wiesz to dobrze.

użytkownik usunięty

tak jak mowilem - zacofanie i zerowa swiadomosc
daj sobie juz spokoj bo jestes ponizej poziomu podlogi

użytkownik usunięty

i nie probuj juz wychodzic z tej dyskusji z twarza bo na to juz za pozno
pokazales swoja zalosna i zacofana polska mentalnosc wiec juz nie wyjdziesz na swoje

użytkownik usunięty

nawet nie jestem poirytowany, jestem smutny ze mozna sie tak upodlic i byc tak niezdolnym do jakiekolwiek wymiany zdan

użytkownik usunięty

przed lustrem to wyraziłeś, zgadzam sie z tym pogladem, jaki o sobei wyraziles przed lustrem.

użytkownik usunięty

wyraziles przed lustrem, ze jestes zacofany. Współczuję ci.

użytkownik usunięty

,,przed lustrem, przed lustrem&#39;&#39; itd, inaczej pileczki odbic nie umiesz? ile ty masz lat? 13? zostales lirycznie zniszczony i nie masz pojecia co teraz zrobic <br/>juz napisalem idz ochlon bo wyjscie za strefe komfortu ewidentnie zaszkodzilo twojemu osadowi i mysleniu

użytkownik usunięty

przed lustrem jedynie kompromitujesz się dalej. Współczuję ci od serca.

użytkownik usunięty

eh, szkoda ze tylko na tyle cie stac
sadzilem ze jeszcze bedziesz zdolny do dyskusji ale niestety - twoja inteligencja jest juz chyba pod ta wymiana zdan i dla ciebie to zbyt wiele i zaciales sie jak kaseta

użytkownik usunięty

na podstawnie twoich wypocin mozna przygotowac scenariusz do filmu ,,Smutne zycia smutnego polaka'' nie wiem gdzie i kiedy twoja droga tak sie stoczyla ale ewidentnie cos jest nie tak

użytkownik usunięty

zycze powodzenia i wszystkiego dobrego

użytkownik usunięty

powinieneś odejść od lustra, bo nie radzisz sobie z kompleksami i dysonansem poznawczym (zachęcam do słownika, alfabet, dalej trudniej).

użytkownik usunięty

a ty dalej swoje? tak bardzo boli cie to jak zostales zniszczony? az tak?

użytkownik usunięty

dawno nie widzialem by ktos tyle przed lustrem stal, wspolczucie.

użytkownik usunięty

.....

użytkownik usunięty

brak slow, szkoda ze ktos taki jak ty moze dawac jakikolwiek przyklad mlodym ludziom
no ale niestety - jacy ojcowie tacy synowie
twoi to zbyt bystrzy i inteligentni nie beda ;D

użytkownik usunięty

zalecam ci odejsc od lustra gdy tak jedziesz po sobie. Wspolczucie.

użytkownik usunięty

im dalej tym bardziej sie kompromitujesz, jestes pewny ze dalej chcesz ciagnac ta zenade?

użytkownik usunięty

wspolczuje ci

użytkownik usunięty

a moze to ty sam sobie tak do lustra mowisz, he? :D

użytkownik usunięty

współczuję.

użytkownik usunięty

chyba jednak tak

użytkownik usunięty

siadla psychika ewidentnie

użytkownik usunięty

brak czasu na gadki z dzieckiem już, wiec zegnam opóźnionego.

użytkownik usunięty

w tym momencie to chyba ja prowadze gadke z zacofanym, rozpuszczonym i opoznionym dzieckiem, wiec owszem, zegnam Pana :)

użytkownik usunięty

*Pana krytyka z Poznania oczywiscie, wybacz mi ta pomylke

ocenił(a) film na 6

Zamknij jape kuchenkorzu ❗

użytkownik usunięty
przemekr4

kto sie przezywa ten sam sie nazywa, przed lustrem sie tak nazwales, wspolczuje twoim rodzicom.