"Powiedzmy sobie to szczerze - to nie jest film dla małych dzieci a raczej dla dużo starszych. Film, w którym króluje bawarkski, rubaszny humor a żarty krążą wokół spraw męsko-damskich. Miejmy nadzieję iż publiczność, która będzie obecna na tym filmie będzie bawiła się tak samo jak aktorzy przy jego nagraniu." - powiedział w wywiadzie dla Programu Pierwszego TVP, reżyser polskiej wersji językowej filmu "Lissi na Lodzie", Marek Robaczewski
No to się chłop wypowiedział.... po co tak sztywno ? :D
Publika się posika, jak mawiali starzy, trailer mnie rozwalił, więc się pewnie wybiorę. A dzieciaki i tak na to pójdą, no bo kto ich powstrzyma przed zobaczeniem wyczesanej komedii :D
Zakazany owoc kusi najbardziej. Koleś co zaczął wątek trochę powinien na luz wrzucić i się do kina wybrać po weekendzie:]]]
no i zajefajosko że nareszcie coś dla dużych dziecki bo takich dookoła od groma
jak ktoś obejrzy trailer to chyba się domyśli, że to nie film do końca dla dzieci. zresztą pewnie i tak pójdą, bo filmy animowane kojarzą się ze
shrekami,toy story itd. czyli wybitnie kreskówkami dla dzieci (choć nie zabraniam oglądać ich dorosłym :) )
No właśnie
ja w sumie kreskówek nie lubię właśnie ze względu na to, że są dziecinne, ale na to nawet siłą mnie nie będzie trzeba ciągnąć.
Hehe, z reklamy, a raczej ulotki film mi sie wydawał kompletnym dnem, ale z waszych komentarzy wynika że watro obejrzeć trailer, no to zaraz to zrobię. Ale mam nadzieję że to nie jest filmy typu "Czerwony Kapturek - Historia Prawdziwa" czy coś w tym typie, bo jak tak to dno.
ulotki nuda ale trailery wymiataja! w koncu nie na ulotke do kin sie lezie tylko obrazek animowany zobaczyc heehehe