mam dość duże poczucie humoru i bardzo lubię komedie, ale to... ten film wyjątkowo słaby. Scenariusz nuuuudny jak flaki z olejem, bardzo nie wybredne teksty które mają ratować film na niewiele się jednak zdają.
no nie mów, ze nie powalił cię tekst "Laska idzie ze mną! Już sobie opiłowałem kopyta i ogoliłem mosznę w fantazyjne wzory" albo "Co słychać? Jak tam hemoroidy?" ???
z hemoroidami to chyba był najsłabszy i najbardziej zniesmaczający tekst jaki w życiu słyszałem. Podobała mi się jedynie w tym filmie animacja Diabła i postać Bussi'ego. No i Ignac też był spoko.
Mnie się podobał głos Lissi :D tak samo jak MYSZKA MIKI :P no i te niektóre teksty też wporzo, film animowany tak na hmm 4 +
Zgadzam się w 100%. Film jest nudny, żarty słabe albo niezrozumiałe(są jakieś odniesienia do niemieckiej kultury). Wszystko co najlepsze można zobaczyć w zwaistunie.Generalnie nie polecam.
Film może się nie podobać, bo jest trochę głupiutki i trzeba trafić z humorem. Różnie to bywa. Ja potrzebowałem takiej odmiany i dla mnie był spoko
film jest prosty, może to dlatego. ja lubie natomiast takie absurdalne komedie. kwestia gustu
No tak niemiecka komedia, na pewno filmu nie obejrzę, niemieckiemu poczuciu humoru, mówię stanowcze "nie"!:/
zgadzam się z więkoszością- słabiutkie. Jak wam się podobało parodiowanie Anglików, bo dla mnie to najlepsze momenty z filmu- oczywiscie plusik też za animacje. A co do humoru, to mam wrażenie jakby Niemcy chcieli wzorować się na głupich amerykańskich komediach(które jednak bardziej odmużdżają), ale ok- to animacja- nie czepiam się, może jestem za ponury do tego typu humoru, może za stary:)
pozdrawiam
Jak na niemieckie dzieło nie było tak źle. No, to parodiowanie Anglików
było niezłe :) No i ten teks mnie rozwalił:
- What your name?
- Eee..., chętnie :)
I to cała bieda z tym portalem, że nie można robić poprawek. Miało być
What's :)
fakt, film nudnyyy ale pare tekstów było fajnych ;) np "od tego bólu zęba dostane zaraz piedolca" albo któryś z wieśniaków "a to świński cycek!". Niestety niektóre żarty były dość niesmaczne... ;)
Film nie jest najgorszy jaki oglądałam, teksty śmieszne, ale całą zabawę popsuł mi głos Lissi ;P
Całkowicie się nie zgadzam z oceną i poglądami ludzi, którym się film nie podobał. Ja jestem jego wielkim fanem obejrzałem 3 razy z różnymi znajomymi i każdy się bawił przednio zarówno starsi jak i młodsi ale nie dzieci. Patrzycie przez pryzmat Niemieckiej produkcji, co jest niedorzeczne. Teksty w filmie są powalające lecz nie dla dzieci. Pełno jest podtekstów, które trzeba wyłapać. Fabuła prosta diabelnie ale nie o to w tym chodzi.
Żenada .. rozśmieszyło mnie to, że gościu, ten chyba Król Czeluści czy coś w tym stylu, powiedział, że ma przynieść najśliczniejszą kobitkę, a przyniósł Niemkę ! Wszyscy przecież wiecie, że tam są najbrzydsze dziewoje .. Reżyser nie skąpił jej brzydoty ..
Edit: Dałam 3/10 za teksty ; pp
Ja natomiast nie mam poczucia humoru na co dzień, a na tym filmie miałem ubaw po pachy.Absurd atakuje z każdej strony.