Mam wrażenie , że , jeśli nie jest się fanem filmów Sci-Fi , to film właściwie nie nadaje się do
oglądania .
jak nie jesteś fanem filmów przyrodniczych to kanał Animal Planet ci się nie przyda.
Zasadniczo każdy film jest dla tych którzy ogarniają temat. Ale umysł ścisły na spokojnie ogarnie wszelkie tematy.
nie zgadzam się. Ja nie jestem fanem sci-fi, a wręcz mogę stwierdzić, że ich nie znoszę, ale znajomi wyciągnęli mnie do kina na Loopera. Nie żałowałam, że poszłam, bo naprawdę mi się spodobał :)
Ja mam podobnie, nie cierpię gatunku sci-fi, aczkolwiek ten film był do zniesienia. Można było powiedzieć, że nie przesadzili z elementami tegoz gatunku :).
A ja jestem fanem gatunku i stwierdzam, że film nadaje się do oglądania tylko przez osoby, które nie są fanami gatunku bo nie będą zwracać uwagi na niedorzeczności.
Ja jestem fanem gatunku ale nie obejrzę filmu i nie bede nic stwierdzał , bo będe oglądać animal planet chociaż nie jest fanem przyrodniczych filmów , w sumie nie wiem czemu ,ale tak będe robić chociaż zwróce uwage na niedorzecznosci o których wam i tak nie opowiem bo szybko o nich zapomne.