PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112829
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

Właśnie wróciłem z kina(Odeon Brighton) i jestem bardzo zadowolony ,jeżeli ktoś ten film porównuje do jumpera to albo jest debilem albo ma 12 lat i lubi Transformersów...... i to chyba raczej ta 2 opcja,Film jest świetny zważywszy na to że wszystko już było ..to ten film zaskakuje trzyma w napięciu do samego końca i akcji multum..A dobranie aktorów do tego filmu strzał w dziesiątkę !!!Gra aktorska no po prostu miodzio.....film bardzo dobry nie zmarnujecie czasu ani pieniędzy ..jeżeli ktoś się zemną nie zgodzi niech mnie zjedzie ,ale się nie przejmę bo zjadą mnie małolaci co to lubią( sagę zmierzch).......bardzo bardzo polecam ...MEGA FILM ;) p.s Młody chłopak w tym filmie ....gra aktorska arcydzieło ..mamy nową gwiazdę ;)

ocenił(a) film na 7
polunia30

Nowa gwiazde? Joseph Gordon-Levitt gra teraz od groma filmow, gral rowniez w incepcji i nowym Batmanie. Swietnie takze zagral 500 days of summer i 50/50. Co do filmu zgodze sie ze dobry, ale z tym multum akcji to przesadziles, bo jest jej bardzo malo.

gosu1985

Nie chodziło mi o levita a o młodego chyba 4 latka.....na tyle przynajmniej wyglądał ..spisał się chłopak

ocenił(a) film na 7
polunia30

Ahh to przepraszam, mlody robil wrazenie :)

ocenił(a) film na 5
polunia30

;) ja na ten film do brightonowskiego odeona ide jutro! i obys mial racje ;)

makoo

Czekam na twoją ocenę ...pozdrawiam