PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112829
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

ale filmu a nie czasu. Poza tym ok. Fajna muza na końcu filmu, czyli jest coś co zwieńcza to "dzieło".

ocenił(a) film na 4
carmen8_fw

na jaką dyskusję liczysz ? Bo tworzysz nowy wątek i co chcesz w nim przedyskutować ? To nie facebook ani inna ściana płaczu tu się rozmawia

ocenił(a) film na 6
markin

:) Jesteś gość. Szybka i krótka reakcja.

ocenił(a) film na 4
matenjah

ping pong penk

użytkownik usunięty
markin

Dobre. Popieram :)

markin

Ale o co chodzi? Każdy musi podejmować jakiś ważny wątek i chęć dyskusji o filmie? Ot taka myśl, wrażenie po seansie, co w tym złego?

ocenił(a) film na 4
prostelinie

są od tego gwiazdki, ulubione i inne opcje wątków też jest sporo i w każdym może się wypowiedzieć i opowiedzieć, że lubi lub nie ot, to.
Kwestia kultury ?
To, że ktoś coś może nie znaczy, że powinien. I nie kwestia ważności bądź jej braku.

markin

To że ktoś może oznacza, że sam decyduje kiedy powinien, a kiedy nie. Jest masa innych kretyńskich wątków na forach, którymi można się zająć. Nie każdy kto piszę, oczekuje na reakcje, a ten portal jest już zresztą tak pomieszany tematycznie, że nawet gry się na nim pojawiają(?).

markin

Właśnie to nie Facebook więc o co ci chodziło?

carmen8_fw

Obejrzałem póki co raz i mam bardzo mieszane odczucia. Właściwie pomysł wydaje się nie najgorszy, aktorzy grają swoje, ale za nic w świecie nie mogłem się wciągnąć w ten film. Po prostu patrzyłem co 5minut ile jeszcze do końca albo przewijałem nudne przedłużacze nic nie wnoszące do akcji. Niestety tylko 6 ode mnie, może wróce kiedyś do tego filmu i raz jeszcze spróbuje obejrzeć.