PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112828
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

Niestety, ale się zawiodłem i to mocno. Film praktycznie miał być filmem akcji, a tej akcji jest tam bardzo mało. Bez fabuły, bez dobrych scen akcji i walki, bez dobrych efektów specjalnych. 3/10 to najwięcej, ile mogę postawić Looperowi - nawet Bruce Willis nie ratuje tego gniota!

AdamBayern01

Aż tak słaby był ten film?

ocenił(a) film na 3
joang68

Niestety, Tragiedia przez duże "T".

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

Bez fabuły? No to się uśmiałem zdrowo :).
Dzięki za poprawę humoru.

ocenił(a) film na 3
Vid

Ok, fabuła może i była, ale akcji zero, tylko kilka strzałów. To ma być klasowy film akcji? nie rozśmieszaj mnie!

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

A czy ja gdzieś napisałem że to klasowy film akcji?
Mnie urzekł klimatem noir, dobrze nakreślonymi postaciami. Był nieco przewidywalny ale motywy były ciekawe.
Akcja była taka jaka być powinna - całkowicie uzasadniona, a nie tak, jak przyzwyczailiśmy się we wszystkich filmach, gdzie padają trupy tak właściwie bez większego powodu.

ocenił(a) film na 3
Vid

Jeżeli mam oceniać ten film względem akcji, to ocena 1/10 była by stanowczo za wysoka. Tyle w temacie!

Vid

następny geniusz kina .....noir...facepalm...

AdamBayern01

Pod względem akcji, film oceniam na 1/10 jak przedmówca, zawiodłem się, brakowało temu filmu "tego czegoś". Mimo Willisa grającego w filmie (dla którego głownie skusiłem się na wybranie do kina) film moim zdaniem nie był zbyt interesujący, taki zabijacz czasu.

AdamBayern01

Pod względem akcji, film oceniam na 1/10 jak przedmówca, zawiodłem się, brakowało temu filmu "tego czegoś". Mimo Willisa grającego w filmie (dla którego głownie skusiłem się na wybranie do kina) film moim zdaniem nie był zbyt interesujący, taki zabijacz czasu.

AdamBayern01

Przepraszam za double posta, w tym momencie potrójnego ale coś mi przeglądarkę zawiesiło.