Skąd Sara wiedziała o looperach? Joe zadał jej pytanie ale nie odpowiedziała, chyba ze przegapiłam
i drugie- retoryczne, na kiego grzyba zmienili facjatę jednego z moich ulubionych aktorów, rozumiem miał byc podobny ale nie był!!! Za to zrobili z niego brzydala, mam wrażenie ze to nie był make up a komputer.
Ad 1. A czy wszystko trzeba wykładać jak dzieciom, a kto, a co, a kiedy? Miała burzliwą przeszłość, może któregoś kiedyś spotkała. Nie wyjaśniono tego, bo i nie było takiej potrzeby dla rozwoju fabuły.
Ad 2. Nie odpowiem, bo to bardziej stwierdzenie, niż pytanie i nie bardzo wiem, o jakiego brzydala ci chodzi :D
Ja też mam jedno pytanie i jedno stwierdzenie.
Pytanie: Skoro 3 paneliki słoneczne zasilają, lub wspomagają pracę silnika (jakiś silnik hybrydowy?) to po kiego grzyba szpecić auto i prowadzić masę kabelków dookoła po karoserii do wlewu paliwa, zamiast przez maską czy grilla od razu do silnika?
Stwierdzenie: Jest rok 2042, a P-90 nadal rządzi :D
moim zdaniem mało prawdopodobne żeby spotkała któregoś skoro na początku filmu mówili ze było ich mało i ze to wielka tajemnica. Dla mnie mnie ma to znaczenie, bo po raz kolejny udowadnia ze świat w filmach liczy nie więcej jak kilkadziesiąt osób.
chodzi mi o głównego bohatera, aktor to fajny facet a zrobili z niego make upem lub komputerowymi przeróbkami brzydala, ot takie mam zdanie.