PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25149
4,5 10 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

tego reżysera powinni od razu wsadzić do psychiatryka kto o zdrowych zmysłach robi tak obrzydliwy film, powinni zakazać go puszczać w kinach czy gdziekolwiek indziej, jeszcze ngdy w życiu nie widziałam tak masakrycznego filmu !!!

AGA891989

w stanach bodajże ten film został "zakazany" nie puszczają go w kinach, w telewizji, nie ma go w wypożyczalniach i nie jest dostępny online w internecie :P Jak dla mnie to kolejny dowód na to, że ludzka wyobraźnia nie zna granic, a sam tytuł i plakat filmowy świadczy o tym, że nie jest to "lekka" produkcja. Spodziewałam się jednak trochę mniejszego absurdu, niektóre sceny mnie naprawdę... zszokowały ;p Jest zdecydowanie większa kosa od I części :D

unimaginable_mind

ja wczoraj oglądałam 2 część i ledwo co dotrwałam do końca nie myślałam że ludzie są zdolni do takich rzeczy :( a z tym filmem prawidłowo zrobili w stanach u nas też by tak mogli zrobić bo to lekka przesada u nas jest wszędzie dostępny z tego co patrzyłam wczoraj

użytkownik usunięty
AGA891989

Na początku było ostrzeżenie. Dla mnie to wystarczający argument byś nie miał(a) prawa narzekać.