Pierwsza część jako tako mi się podobała.Nie było rewelacji ale jakoś obejrzałam cały
film,nawet się nie nudziłam.
Druga część jest po prostu obleśna.Dla mnie to ten film jest naprawdę chory,i pomimo tego
,że miał szokować (co i tego nie było na 100%)to niespodziewałam się czegoś takiego.
Nie wiem dlaczego 1 część ma niższą ocene,no ale dal mnie ten film to porażka
totalna.Takie moje zdanie.Osobiście nie polecam.
Ja jestem w połowie i dziwnie boli mnie brzuch, poza tym oglądam na słuchawkach i już mam dość jęków, jest mi słabo... Ogromnym wyzwaniem jest dooglądanie tego do końca...Główny aktor, popaprany karzeł, bezbłędny... ;d
Ja nie mam problemów z oglądaniem takich filmów,ale naprawde ten jest obleśny.
Świrnięty karzelek wymiata xD
Do 50 minuty nudzilam sie jak mops....pozniej zaczelo sie cos dziac...tylko nie bylo to NIC nadzwyczajnego!! Fakt jakos nie czulalbym sie komfortowo ze sraczka w buzi ale reszta?????WTF??? taki straszny mial byc... No i scena z noworodkiem jest dosyc "niemoralna":). Zgadzam sie z kolezanka Iza, ze pierwsza czesc zdecydowanie lepsza (jezeli mozna tak okreslic te filmy) tam nudzialm sie tylko do 20 minuty. Jedyny plus dla filmu to odtworca glownej roli, bo wygladal oblednie i bardzo naturalnie.
Dokładnie to samo sobie pomyślałam - pierwsza zachowywała jeszcze JAKIŚ sens, motyw był prosty, a fakt wykonania stonogi dla słynnego chirurga nie musiał być problemem. Poza tym z czasem zaczęto się interesować zaginięciami.
A tutaj? Giną ludzie na jednym parkingu i nikt na to nie zwraca uwagi (porzucone samochody, nagrania z kamer - bo nie sądzę, żeby w firmie był tylko jeden ochroniarz). W pierwszej części bardziej nas odrzuca to, co przeżywają bohaterowie (nawet doktor, jego szaleńczy eksperyment). A w dwójce jedyne, co może zaszokować to tryskająca posoka i fekalia. Obrzydlistwo, a nie szok.