PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25199
4,1 12 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

Ten film powinien być zakazany. Niszczy psychikę dzieci i nawołuje ich do czynienia złych rzeczy. Wszytko jest oczywiście dobrze ukryte i wydaje się, że nic złego nie może się stać. Otóż nie moi drodzy, pod tą całą przykrywką, znajduje się masa antyreligijnych treści. Uważajcie bo diabeł jest wszędzie i tylko czeka na wasz błąd.

użytkownik usunięty
dawid13

Tak, to prawda. Mnie już opętał. Ostatnio w urzędzie podpisalem się tak:
-I- -I- -I-
Myślisz, że ta sprawa dla egzorcysty?

dawid13

diabeł siedzi obok, popija browara i mówi Ci "zamknij mordę"

dawid13

To po co go pokazywałeś swojemu dziecku, skoro jest od 18 lat? Chyba, że to Ty jesteś tym dzieckiem - w takim razie opier**l należy się staruszkom :P

użytkownik usunięty
dawid13

hahahah a co? pokazywałeś ten film dzieciom? skoro tak to Ciebie powinni zamknąc i odizolować

ocenił(a) film na 8

ten film jest świetny.

dawid13

ludzie nie karmcie trolla! on takie posty pisze nawet w hobbicie!

argondalfi123

To była prowokacja dla użytkownika johanesa. Nie jestem tym debilem. Ale film i tak jest durny ;)

użytkownik usunięty
dawid13

Jaki debil? Akurat johanes to prawdziwy koneser o bardzo wysublimowanym guście!
<3

dawid13

twoja stara to diabeł

dawid13

Nie zauważyłem treści antyreligijnych, ale na pewno antyspołeczne.

ocenił(a) film na 1
dawid13

No powiem raz ludzka stonoga 1 i ludzka stonoga 2 to są najgorsze filmy świata -,-
A johanes bez komenta -,-
A i powiem jak osoba powyżej ale dla johanesa by się odczepił od filmów fantasty Diabeł siedzi obok popija browara i mówi zamknij mordę :D

ocenił(a) film na 1
dawid13

nie ma istnieje takie coś jak 'filmy,które nie powinny powstawać'. każdy reżyser ma swoją wizję,którą ma prawo przedstawić,a nikt zmuszony do oglądania tego nie jest.