PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25199
4,1 12 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

ale zaciekawił was skoro obejrzeliście i 1 i 2 część - więc spełnił swoją rolę. Przyznam, że jedynki nie oglądałem. Tą część oglądalem i w sumie nawet cieakwa była, mimo tego iż nie zasługuje na większą ocene niż 4. Trzeba przyznac, że głowny bohater dobrze zagrał swoją rolę xD chociaż przyznam, że nie lubię takiego typu zabiegi w filmach gdzize sequel bądz kolejne części mówią, o tym że wcześniejszy film "był tylko filmem" a obecna część dzieję się "naprawdę".
A co do samego pomysłu stonogi, ja bym zaryzykował i poszedł o krok dalej. A mianowicie nakarmił, bym do oporu pierwszą osobę, a później "połączył" ją z ostatnią tworząc tym samym "błędne" koło, w ktorym pokarm krążyłby w koło nie wyczerpująć się, a jedynie zmieniając konsystencje. Wtedy możnaby było obserwowac na jak długo im to wystarczy. Tak czy inaczej mam nadzieję, że własnie takie rozwiązanie pojawi się w 3 części - o ile takowa powstanie. Wracając do filmu - tak, ma wiele dziur i nielogiczności, ale to w końcu tylko film ;)