O ile pierwsza cześć dało się obejrzeć, to druga czesc powinna być wydana na kasetach VHS !!! żeby nikt tego nie mogl obejrzec! A cenzura z wysp to powinna zgłosić to na policje i do psychiatrow!! Six chyba miał ciezkie dzieciństwo i betonowego misia do zabawy żeby cos takiego wymyśleć!!! Kto finansuje krecenie takich filmow!?
To ty tak myślisz. Jako jeden z niewielu odważył się zrobić taki film, ponieważ jako jeden z niewielu nie bał się krytyki ludzi z tzw. "dobrych domów". Swoja drogą film bardzo brutalny i nie każdemu można go polecić, ale swoich widzów ma.
Na filmwebie brakuje oceny pasującej do tego typu filmów czyli ' WTF?' ;) Ale żeby dać 10/10 i argumentować to "bo nie bał się krytyki ludzi z dobrych domów'?:D Przezabawne. Choć się spotkamy, ja Ci nasram do ust, a Ty będziesz później bił brawo ochoczo żując moje arcydzieło ;] W końcu zaliczasz się do usatysfakcjonowanych odbiorców tego rodzaju performance'ów, dlaczego więc nie pójść dalej i nie być częścią tego typu 'sztuki'? :)
Przecież ja nie argumentuję swojej oceny. Poza tym oni tak naprawdę nie srali sobie do ust. To tylko film. ^^
Nie argumentujesz, ponieważ tego nie trzeba argumentować. Przecież film, w którym srają sobie do ust to ewidentne 10/10 :D
Film powinien być wycofany, gdyż może być dla tego typu psychopatów, jak filmowy Martin instruktarzem. Ten obraz uwłacza ludzkiej czci.
Tak można ocenić każdy " horror " . Ile to filmów już zostało nakręconych przez psychopatów ?! Myślisz,że ten film zmieni świat na gorsze? Jak go wycofają będzie lepszy ...
Zgadza się, wiele horrorów nie nadaje się do pokazywania. Film to jednak sztuka, a ten obraz jest zwykłym dnem, ktore ma szokować i obrzydzać, a człowieka sprowadzać do machiny zwyrodnialczo - dewiacyjnej. Uważam, że ten film może "paść na podatny grunt" i zaawocować tego typu zwyrodnialczymi czynami.
Ja mu wystawiłem notę 10 . Czy to oznacza ,że jestem niebezpieczny i mogę zrobić coś takiego ?!
Nie wiem po co oglądałeś ten film do końca jak i wielu innych ludzi ,skoro tak wchodzi na psychikę .
To, że wystawiłeś temu filmowi notę 10/10 nie ma dla mnie znaczenia. Ten stan rzeczy Noe robi jeszcze z nikogo psychopaty?! Chociaż u Martina tak się działo;) Oglądałem film od początku do końca i tak do momentu łączenia ludzi był jeszcze do zniesienia i powiem więcej był nawet ciekawym studium psychologicznym psychopaty, ale gdy zobaczyłem to bestialstwo w postaci wybijania zębów młotkiem, łączenia zszywaczem, miażdżenie noworodka i te koprofilskie sceny zrobiło mi się niedobrze i przykro. Widocznie jestem jakiś nadwrażliwy?! Poza tym, zastanawia mnie ten częsty motyw tych skrajności postaci; brzydota i estetyka. Pokazanie oprawcy, psychopaty jako szkarady i ofiar jako pięknych i zadbanych ludzi. Zwróciłeś na ten aspekt uwagę?! Może ten film nie jest do końca pozbawiony sensu, ale ten wręcz nieproporcjonalny sadyzm jest dla mnie szokujący! Pozdrawiam