PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=151640}

Mózg

The Brain
1988
4,5 616  ocen
4,5 10 1 616
Mózg
powrót do forum filmu Mózg

Klasyka filmów B ;) Film zwykle znajduje się w pierwszych dziesiątkach wszelkich list typu "Najgorszy horror wszechczasów". Oglądałem go swojego czasu na VHS... Jeśli ktoś przypadkiem również go oglądał to niech się wpisze i podzieli ze swoimi wrażeniami.

PS. Może ktoś ma jak ten film załatwić to na divX'ie?

Malignus

Witam. Ja oglądałem ten film. Niestety nie pamiętam go dokładnie... Oglądałem go w wieku 8 lat :P więc sporo czasu wstecz. Pamiętam, że mi się podobał :) Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
Malignus

Właśnie ściągnąłem sobie ten film. Długo to trwało, ale opłacało się. Jeśli ktoś szuka tego filmu to z chęcią się nim mogę podzielić. Może nawet napisy spróbuję do niego zrobić...

ocenił(a) film na 3
Malignus

YEAH, właśnie przed chwilą przypomniałem sobie o tym filmie - no normalnie wymiękam. Tak - za przeproszeniem - durnego filmu chyba już nigdy później nie widziałem, choć jak miałem 10 lat to nawet mnie śmieszył. A jednak z sentymentem jakoś go sobie przypominam, bo dziś już takich rzeczy się nie robi
(choć może i lepiej)
no nie, ale nie myślałem że ktoś jeszcze pamięta o istnieniu takiego filmu!?
daję 3\10

LORD_STEFANIUSZ

na polonii 1 kiedys leciał (ale to był program zajebisty - dopiero doceniam go jak nie mam :-))))))))))))

Malignus

też go kiedyś oglądałem, ale niestety pamiętam tylko wygląd tego mózgu (patrz plakat). Trzeba będzie jeszcze raz obejrzeć ten film

Malignus

owszem..ja go ogladalem i był całkiem fajny, byłem wtedy bardzo młody i pamiętam że robił wrażenie, atmosfera osaczenia i bezsilności była spoko z tego co pamiętam zastanawiałem się co ja bym począł w takiej sytuacji (że wszyscy są przeciwko mnie)...dobry film:]

ocenił(a) film na 6
Miki_

Film spoko taki ponad przeciętną. Lecz napewno jeden z lapszych filmów klasy b.

lordofthedead

Oglądałem dawno temu na VHS'e, pamiętam że mi się podobał ;-)

Malignus

Leciał kiedyś w telewizji- za dzieciaka zapamiętałem tylko jak zjadał głowę gościowi i robił się większy:P No gniot, ale poczciwy:P

ocenił(a) film na 6
Malignus

Ja też oglądałem, filmik super a te wszystkie listy najgorszych filmów to zawsze miałem gdzieś ;-)