...zakompleksionych onanistów komputerowych. Normalnemu i inteligentnemu człowiekowi
będzie szkoda czasu, żeby nawet oglądać to na przewijaniu!
"1/10nudne gówno dla skrzywionych psychicznie i...
...zakompleksionych onanistów komputerowych. Normalnemu i inteligentnemu człowiekowi
będzie szkoda czasu, żeby nawet oglądać to na przewijaniu!"
Mówi to ktoś kto dał 10 dla "Kowboje i obcy" i "Łowca trolli" to faktycznie trzeba być skrzywionym psychicznie żeby dać takie oceny - bez urazy i pozdrawiam:)
Bo "Kowboje i obcy" i "Łowca trolli" to była dobra zabawa i mega rozrywka, właściwie prawie dla każdego (dziadek, babcia, głupia blondynka, czy znajomy lekarz, z którym te filmy akurat oglądałem)! A to coś zacząłem przewijać po 15 minutach i cieszyłem się, że nie wpadłem na pomysł, żeby to oglądać z dziewczyną...
Kolego "nowkris" dlaczego obrażasz ludzi którym film "Maniac" się podobał. Każdy ma swoje gusta i jednemu się podoba żona a drugiemu teściowa. Spojrzałem na Twoje oceny filmów i wnioskuję że masz ogólnie skrzywiony gust filmowy albo po prostu nie dorosłeś do pewnych rzeczy. Jeżeli Ty takim filmom jak: Maniac, Savages czy Sinister dajesz najniższe oceny po 1, a takim przeciętniakom jak Dredd 3D,Avengers czy Faceci w czerni 3D dajesz najwyższe oceny po 10 to widać ze zatrzymałeś się na poziomie dobranocek przed wieczornymi wiadomościami. Nie chcę Cię obrażać ale sam zacząłeś pierwszy pisząc taki komentarz jak powyżej. Miej trochę wyrozumiałości dla pozostałych bo albo nie rozumiesz pewnych filmów albo jesteś nastawiony tylko na oglądanie bajek typu Avengers czy Spider-Man. Na przyszłość polecam miej trochę szacunku dla innych.