PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=304289}

Margot jedzie na ślub

Margot at the Wedding
2007
5,5 4,2 tys. ocen
5,5 10 1 4202
6,0 13 krytyków
Margot jedzie na ślub
powrót do forum filmu Margot jedzie na ślub

Moim ulubionym reżyserem jest Anderson, tak więc w końcu trafiłam tutaj. Sięgnęłam po "Greenberga". Kocham tego typu powolne filmy, uwielbiam ten humor, ale ten film był dla mnie już po prostu troszkę za bardzo. Na prawdę bardzo to doceniam, ale nie mogę dać więcej niż 6/10. Ci co widzieli oba, czy "Margot jedzie na ślub" jest podobnym filmem czy jest szansa, że bardziej mi się spodoba mimo, że ten jakoś nie uwiódł mnie?

użytkownik usunięty
aga7765

"Greenberg" w ogóle mi nie podszedł, za to "Margot..." i owszem. Bohaterki jakoś bardziej do mnie trafiły, jest trochę więcej ciepła i lepszego według mnie humoru. Więc jako, że byłam w takiej samej sytuacji jak ty, wiedz, że "Margot" może Ci się spodobać :)

ocenił(a) film na 6

Dzięki wielkie za odpowiedź :) Dam mu jeszcze jedną szansę w takim razie :)

ocenił(a) film na 6

To tak odpowiem, może ktoś też jest ciekawy. "Margot.." oceniłam tak jak "Greenberga" na 6/10, chociaż chyba troszkę bardziej mi rzeczywiście podszedł. Chyba "Greenberg" miał więcej zabawnych scen, ale miał też więcej słabych. Tam jeśli mnie coś nie śmieszyło to chwilami czułam, że już przydłuża, tutaj tak nie było, chociaż na pewno aktorsko lepszy. Także każdy z nich ma inne atuty :)