Jestem fanem Horrorów uwielbiam filmy typu Krzyk Piątek 13 Dom woskowych ciał czy Teksańska masakra piłą mechaniczną i wiele innych proszę mi powiedzieć czy film Martwe zło jest właśnie w klimacie filmów które wymieniłem czy raczej jest to szajs na który nie warto wydawać kasy będę bardzo wdzięczny tylko proszę bez żadnych głupich komentarzy z góry dziękuje.
Trochę ciężko powiedzieć, z Martwym Złem jest trochę jak z japońską Godzillą, albo pokochasz albo znienawidzisz:)
Film Godzilla bardzo lubię ale tylko Amerykańską wersje bo Japońska to dla mnie kicha totalna.
Martwe zło zmiażdżyło system! Jak dla mnie każdy szanujący sie fan horroru powinien to zobaczyć!
Jeżeli lubisz gore to polecam. Ja wybieram się dzisiaj do kina:) a co do japońskiej Godzilli to nie jest taka zła jak się wydaje, ma swój urok.
Małe wtrącenie. Twierdzisz, że Godzilla z 1998 laureat 2 Złotych malin w tym za "Najgorszy remake lub sequel" i nominowany za "Najgorszy film" jest lepszy od japońskiego klasyku z 1954 (podkreślam z 54, nie ta amerykańska podróba z 56), odważnego dramatu będącego alegorią zagłady nuklearnej, który na stałe zmienił kino monster movie?