PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629476}

Martwe zło

Evil Dead
2013
5,7 54 tys. ocen
5,7 10 1 53558
6,5 26 krytyków
Martwe zło
powrót do forum filmu Martwe zło

Jestem fanem Horrorów uwielbiam filmy typu Krzyk Piątek 13 Dom woskowych ciał czy Teksańska masakra piłą mechaniczną i wiele innych proszę mi powiedzieć czy film Martwe zło jest właśnie w klimacie filmów które wymieniłem czy raczej jest to szajs na który nie warto wydawać kasy będę bardzo wdzięczny tylko proszę bez żadnych głupich komentarzy z góry dziękuje.

ocenił(a) film na 7
numer6

Trochę ciężko powiedzieć, z Martwym Złem jest trochę jak z japońską Godzillą, albo pokochasz albo znienawidzisz:)

ocenił(a) film na 9
widzialemwszystko

Film Godzilla bardzo lubię ale tylko Amerykańską wersje bo Japońska to dla mnie kicha totalna.

ocenił(a) film na 6
numer6

Martwe zło zmiażdżyło system! Jak dla mnie każdy szanujący sie fan horroru powinien to zobaczyć!

ocenił(a) film na 7
numer6

Jeżeli lubisz gore to polecam. Ja wybieram się dzisiaj do kina:) a co do japońskiej Godzilli to nie jest taka zła jak się wydaje, ma swój urok.

widzialemwszystko

Amerykańska jest fatalna, japońska jest GENIALNA.

ocenił(a) film na 9
widzialemwszystko

Kolego to napisz mi jak tam wrażenia po seansie jeśli byś mógł pozdrawiam.

numer6

Małe wtrącenie. Twierdzisz, że Godzilla z 1998 laureat 2 Złotych malin w tym za "Najgorszy remake lub sequel" i nominowany za "Najgorszy film" jest lepszy od japońskiego klasyku z 1954 (podkreślam z 54, nie ta amerykańska podróba z 56), odważnego dramatu będącego alegorią zagłady nuklearnej, który na stałe zmienił kino monster movie?

ocenił(a) film na 6
numer6

Nie wiem jak jest z tym nowym ale stare części ty były filmy nastawione na czarny humor,świetnie mieszały horror z komedią,nie były krwawe no może pierwsza cześć,ale i tak zapisały się na stałe do klasyki horroru.