W środę idę do kina z kuzynem mam dwa pytania.
1 Czy film naprawdę jest taki straszny i krwawy.
2 Jakie mogę zobaczyć reklamy przed filmem chodzi mi o to jakie zwiastuny.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
1 nie wiem czy straszny ale krwawy na pewno
2 jakie chcesz ale lepiej tego nie robić
również pozdrawiam
kolego powiedz mi prosto z mostu czego lepiej nie robić co do mnie to jestem pełnoletni.
Najlepiej nie kradnij nie zabijaj i nie gwałć bo za to można iść do więzienia, i nie kupuj też tych czarnych lukrecjowych Haribo bo są strasznie niedobre.
Jesteś pełnoletni a zadajesz pytania jak dziewica przed nocą poślubną...
Skoro jesteś niepełnoletni i nie rozumiesz co napisałem to trudno mi to będzie wytłumaczyć i uwierz że nie obrażam Cię w tej chwili.
Chodziło mu o to jakie trailery filmów są puszczane przed seansem i aby ktoś oglądający film w kinie napisał mu:)
Dokładnie o to mi chodziło dzięki ty od razu zrozumiałeś mój komentarz a im o co chodziło pytam serio.
ja zrozumiałem czy możesz obejrzeć zwiastuny martwego zła bo boisz się że za dużo zdradzają :) trzeba było to ująć inaczej z tego co pamiętam gi joe odwet, oblivion, straszny film 5 ale nie wiem po co komu ta wiedza
Widzisz jak łatwo pomylić się co do człowieka ale ty chyba każdych ludzi oceniasz z góry.
Nie oceniłem Cię pisałem że nie chcę obrażać tak? źle sformułowałeś pytanie po prostu, bez spiny :)
W każdym kinie są inne reklamy więc to pytanie jest bez żadnego sensu nie podejrzewałem że o to chodzi bo wydawało by się infantylne takie zapytanie.
Jestbardzo krwawy.. czy straszny, zalezy od tego czego się boisz. Wg mnie ogromny ból, że nie wszystkie sceny której widać w traillerze zostały ukazane w kinówce. Czekam więc z niecierpliwością na dvd. Co do reklam to zalezy od kina. U mnie były zapowiedzi "Obecności" czy "G.I. Joe" oraz "Iron Man'a"
1. Czy straszny to bardzo indywidualne odczucie. Czy krwawy? Jeśli Martwica Mózgu to 10 to ten film ma 7. Nie ma tam wprawdzie nic czego już nie pokazali w mainstreamowych Piłach ale wykonanie stoi na bardzo wysokim poziomie
2. Zwiastuny: GI Joe 2, Szybcy i wściekli 6, Conjuring, Iron Man 3