film okrojony i dlatego horrorem to na-pewno nie będzie.. wiekowo do lat 17 a od 18+ nie mógłby wyjść do kin w stanach
i nie sprzedał by się ze względu na swoją brutalność..zatem już taki film nie może się nazywać horrorem tylko zwykłym straszakiem
dla dzieci jakie teraz robią na potęgę
Kategoria R oznacza, że osoba poniżej lat 17 nie może znaleźć się na sali kinowej bez opieki osoby dorosłej. Także jest od lat 17 a nie do lat 17 jak piszesz, więc ciężko nazwać go filmem dla dzieci. A tak nawiasem mówiąc można zwariować z tymi ludźmi, jak coś ma PG-13 to narzekają, że nie R-kę, jak ma R-kę to narzekają, że nie NC-17 a jakby miało NC-17 to narzekaliby, że nie X. Dobrze, że nie ma już nic powyżej zakazu publicznego rozpowszechniania bo i kategoria X byłaby pogardzana.
Opanuj sie człowieku wbij sobie do łba ze stary Evil dead to stary evil dead a nowy to nowy dwa różne filmy które łaczy jedynie fabuła.......jako tako
Wbij sobie do łba, że to co zobaczyłem na zwiastunie może mi się skrajnie nie podobać i mogę o tym napisać.
Ale dlaczego Ci sie nie podoba przecież to znakomicie od wzorowany Evil dead Anno 2013.Sam jestem wielkim fanem serii chociaż po wielu wielu latach i wielu oglądnieciach trza przyznać mocno sie zestarzała.Rozumiem sentyment ale bez przesady....W Trailerze ten gesty klimat aż wylewa sie z monitora nie tylko poprzez rzygająco krwią dzięwke.Jesteś po prostu uprzedzony nie wiadomo na jakiej podstawie.....W sumie mi to obojetne to nie moja sprawa ...Ale gościu zobaczyłeś jakieś urywki 2 minuty 2 godzinnego filmu i piszesz ale ,,ale kupa beztalencia" gdyby zwiastun był do bani to bym nie reagował ale tak to mnie po prostu smieszysz.
Wiem nawet nie sprawdzała tylko 2 minuty traileru dwu godzinnego filmu lepiej brzmi.
Typowy Polak- wszystko złe, wszystko i tak będzie do dupy... współczuje, musisz mieć smutne życie...
Nie on po prostu chciałby chyba evil dead 4 z Ashem i najlepiej na VHS tylko. W sumie ja też nie miałbym nic przeciwko ale komu by sie to opłacało lepiej zrobić coś na znanym tytule ale żeby było w miare w modzie.Chociaż naprawde nadal sadze że ten evil dead bedzie wymiatał.
Nie wiem co on by chciał, ale napisał, że widział trailer i mu sie skrajnie nie spodobał, czyli raczej wieczny pesymista, albo skrajne bezguście.
Każdy fan horrorów po takim trailerze raczej zaciera łapki z niecierpliwością.Ja na pewno.Co do Asha dobrze,że Bruce Campbell odmówił.nie jest już pierwszej młodości, a dziadek biegający po lesie i walczący z demonami byłby mało przekonywujący i pewnikiem zniszczył by ten film, tak jak np ostatni Indiana Jones i Ford -to było nieporozumienie.
Ale trailer to trailer a film to film.Materiał na trailerze jest swietnie zmontowanay i ma doskonałą muzyke i niestety nie wierze zeby film jako całość był na takim poziomie to b było zbyt piękne aby było prawdziwe.A co do Asha i Evil Dead 4 cóż trzeba zdać sobie sprawe tego filmu po prosy nie bedzie szanse zeby powstał są takie jak na to ze Steveb Spielbierg nakreci URODZONYCH MORDERCÓW 2 .......A według mnie nawet dziś mogą spokojnie taki film robić nawet 5 i szóstą cześć ale nie wszystko rozchodzi sie o kase Evil DEAD 4 kosztowałby w najlepszym przypadku 10 moze 20 razy wiecej a nie wiadomo czy zarobił by tyle co ten twór na który czekamy.....
Oj nie przejmuj się tak, widziałem wiele dobrych filmów. Jeden marny remake nie sprawi, że stanę się nieszczęśliwym.