Znam bardzo dobre pierwowzór, który był jednak utrzymany w tonie lekko komediowym. Tutaj wyszedł horror pełną gębą i jest się na czym bać :) Polecam wszystkim fanom horrorów
Zgadzam się w 100 %. Dawno wyrosłam z wybierania filmów kierując się przy tym ocenami na tym portalu, bo kilkanaście osób chyba wzięło sobie za punkt honoru bezsensowne krytykowanie każdego nowego filmu. Chcę się pośmiać - idę na głupią komedię, chcę wstać w nocy i bać się iść do toalety - idę na horror, a nie mam dzień "antywszystko" pójdę na typową amerykańską komedię i potem będę rozpisywać się na forum jakie to te komedie są teraz idiotyczne.
Oczywiście, są momenty typowe - próbuję szybko trafić kluczem do stacyjki , więc klucz musi mi wypaść, gdy podniosę głowę, przy oknie pojawi się zmora goniąca mnie. Przecież w każdym, nawet najlepszym filmie tego gatunku pojawi się coś żywcem ściągniętego z dziesiątek poprzednich (mniej lub bardziej strasznych) horrórw.
Ale mimo tego, film trzyma w napięciu do samego końca i wieeele razy byłam zdziwiona całkowitym obrotem akcji (NA PLUS) .
Dlatego jeśli ktokolwiek chce zobaczyć ten film, a ma jeszcze jakieś wątpliwości, to naprawdę polecam, warto jest wydać te 16 zł na bilet czy tam zmarnować kilka godzin na ściągnięcie go :-)
zeby teraz znalezc dobra opinie o horrorze to trzeba miec farta ...wszyscy z góry jada,dzieki za PRAWDZIWA opinie po maturce go z przyjemnościa obejrze ;D
nie ! bo jak tfu tfu ODPUKAC nie zdam to bede sie winic ze zamiast uczyc sie wolalam film..wiec trzymaj kciuki ;(
Tu współczucie nic nie da, matura to matura rzecz straszna :(. I ja również będę trzymać kciuki a pisząc wypracowanie z polskiego pomyślę o PinkFlower, na matmie też.
ciekawe kto ci płaci za pisanie tych komentarzy. osobiście jestem wielkim fanem poprzednich części a tutaj w cenie biletu dostałem totalny chłam i nie jestem w swoich odczuciach osamotniony- większość widowni na głos komentowała te niedorzeczności. Dobrej sieki było może 10 minut na zakończeniu, a gdyby twórcy poszli w tym kierunku (gore) można by było jeszcze film uratować. A tak ani klimatu, ani strachu, ani fabuły, ani gry aktorskiej nic.