Wczoraj wieczorem sprawdzałem repertuar Cinema City i Martwe Zło było w nim normalnie uwzględnione wraz z konkretnymi godzinami seansów. Natomiast dzisiaj widzę, że już został usunięty z rozpiski i będzie wyświetlany zaledwie w kilku kinach w całej Polsce? Wie ktoś, czy faktycznie nie będzie można oglądnąć Martwego Zła we wszystkich kinach sieci Cinema City?
Gadasz głupoty. Przed momentem sprawdzałem i pierwszym lepszym kinie w krk na zakopiance i jest od piątku wyświetlany chyba 4 razy dziennie
Akurat trafiłeś na jedno z czterech kin, gdzie film będzie wyświetlany. W pozostałych kinach nie ma go w repertuarze.
Właśnie. Co się tam stało się?! W Bydgoszczy i w Toruniu brak seansów na ten film a jeszcze wczoraj były. Mam nadzieje że to jakiś chwilowy bug, bo cenzury juz chyba nie ma, prawda?
wczoraj sprawdzałem czy będzie w Lublinie i było pokazane godziny a dziś sprawdzam i nie ma Martwego Zła , mam taką nadzieję że będzie w Lublinie
Dokładnie, stoi wielki baner w Plazie :) Repertuar na Filmwebie przewiduje seanse Martwego zła a strona Cinema City od czasu niedawnych zmian ma ciągłe problemy techniczne.