PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629476}

Martwe zło

Evil Dead
2013
5,7 54 tys. ocen
5,7 10 1 53558
6,5 26 krytyków
Martwe zło
powrót do forum filmu Martwe zło

Wczoraj wieczorem sprawdzałem repertuar Cinema City i Martwe Zło było w nim normalnie uwzględnione wraz z konkretnymi godzinami seansów. Natomiast dzisiaj widzę, że już został usunięty z rozpiski i będzie wyświetlany zaledwie w kilku kinach w całej Polsce? Wie ktoś, czy faktycznie nie będzie można oglądnąć Martwego Zła we wszystkich kinach sieci Cinema City?

ocenił(a) film na 8
spooki_

Gadasz głupoty. Przed momentem sprawdzałem i pierwszym lepszym kinie w krk na zakopiance i jest od piątku wyświetlany chyba 4 razy dziennie

ocenił(a) film na 7
polak1989

Akurat trafiłeś na jedno z czterech kin, gdzie film będzie wyświetlany. W pozostałych kinach nie ma go w repertuarze.

ocenił(a) film na 8
ZombieChicken

Może małe zainteresowanie filmem?

spooki_

Właśnie. Co się tam stało się?! W Bydgoszczy i w Toruniu brak seansów na ten film a jeszcze wczoraj były. Mam nadzieje że to jakiś chwilowy bug, bo cenzury juz chyba nie ma, prawda?

spooki_

Tak myślałem, jakiś bug. Seanse wracają. :)

ocenił(a) film na 9
bartas28

wczoraj sprawdzałem czy będzie w Lublinie i było pokazane godziny a dziś sprawdzam i nie ma Martwego Zła , mam taką nadzieję że będzie w Lublinie

jaws2

Też mam taką nadzieję.

ocenił(a) film na 9
Bojczew

będzie grany w Lublinie tylko mają problemy techniczne ze stroną

jaws2

Groovy!

ocenił(a) film na 4
bartas28

Dokładnie, stoi wielki baner w Plazie :) Repertuar na Filmwebie przewiduje seanse Martwego zła a strona Cinema City od czasu niedawnych zmian ma ciągłe problemy techniczne.

ocenił(a) film na 9
_Szaman_

a czy wiadomo czy w Plazie mają lub czy będą mieć plakaty z Martwego Zła??

ocenił(a) film na 4
jaws2

Nie mam pojęcia