Ogladnalem, zeby przyrownac do klasycznego Evil Dead. Tamto przynajmniej bylo na jaja. Nawet
najslabsza "jedynka" byla lepsza niz ten chlam probujacy przestraszyc widza tanimi sztuczkami.
No niestety zgadzam się film zasługuje co najwyżej na 3/10.
Realizacja mogła być lepsza choć sceny oprócz tych totalnie absurdalnych były nawet mocno sugestywne.
Całość to słaby scenariusz absurdy wizualne ganiające się z głupotą scenariusza i ,,genialną '' grą aktorów.
Szkoda czasu ,i na pewno szkoda kasy.
Widizałeś horror bez absurdów?
Tylko nie myl z dreszczowcem bo wyjdziesz na idiote.
Tak w każdym są absurdy tylko w tej pozycji ciężko było mi się z nimi pogodzić . O ile w starej wersji wyrywanie rąk , obcinanie rąk i głów i inne bzdury jako element humorystyczne dało się spoko przełknąć to tutaj film miał straszyć i przerażać a wyszło jak wyszło i jest do bani.
Ale sądząc po ostatnim zdaniu jeżeli dałem niską ocenę temu ,,dziełu'' i tak w oczach Nashaela jestem idiotą.
Co wy macie z tym "oglądnąłem" albo co gorsza przez "oł" !! ilu analfabetów w internecie mnie otacza aa PISZE SIĘ SIĘ OBEJRZAŁEM !!!!
świat wariuje na moich oczach a ja nie jestem w stanie z tym nic zrobić, wiele rzeczy z zasady nieprawidłowych da się obronić lecz jaki sens w brnięciu dalej w błąd ?
Przede wszystkim nie ma sensu dorabiać wzniosłych ideologii do rzeczy w zasadzie błahych. Tym bardziej, że według specjalistów z Poradni Językowej PWN "oglądnąć" to forma regionalna i poprawna, nie ma więc mowy (przynajmniej w tym przypadku) o jakimkolwiek błędzie.
"Znaczenie słowa
Czasownik obejrzeć ma zasięg ogólnopolski i status normy językowej. Oglądnąć jest jego regionalnym odpowiednikiem – słowo występuje tylko na terenie Małopolski. Mieszkańcy tego regionu nie powinni się zatem zdziwić, jeśli zostaną poprawieni a. nie będą rozumiani przez swoich rozmówców pochodzących z innych części Polski."
A tak w ogole, byles dzis "na polu" i zaczerpnales swiezego powietrza? :D