PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629476}

Martwe zło

Evil Dead
2013
5,7 54 tys. ocen
5,7 10 1 53558
6,5 26 krytyków
Martwe zło
powrót do forum filmu Martwe zło

Odnosze wrazenie ze tworcy remake'u zrobili z tego typowy horror i do zupelnego minimum
pewnie wprowadzili elementy komediowe...Przynajmniej tak widac w 2 zwiastunach...Zaraz
pewnie w moja strone poleca gromy ale powiem wam ze uwielbiam stare EVIL DEAD 1 i 2 ale
elementy komediowe spartolily swietny klimat horroru i przerazenia...Moze tutaj doczekam sie
prawdziwej rzezi i horroru z mala iloscia komedii...

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

mnie zwiastun przeraził...wątpię, że będą tam jakieś sceny komediowe jak w oryginale...nie wiem czy pójdę na to do kina...z jednej strony tak a z drugiej strony...nie wiem czy bym wytrzymała psychicznie... choć uwielbiam horrory...ale nie z takimi drastycznymi scenami...:(

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

Nie moge sie juz doczekac, bo trailerze widac ze bedzie to krwawy i drastyczny horror, nie liczylbym na elementy komiediowe i bardzo dobrze, zwiastun interesujacy i czuje ze film naprawde sie uda mimo ze jestem niechetny remakom bo wydaje mi sie ze to taki skok na kase, to niektorym filmom dobrze robia jak np Teksanska Masakra Pila Mechaniczna z 2003 roku ktora dorownuje oryginalowi, chcialbym zeby z Evil Dead tak samo bylo, to dobry pomysl brak Asha brak humoru tylko horror w czystej postaci, zreszta pierwsza czesc tez byla czystym horrorem jednak teraz prezentuje sie niestety slabo dlatego Sam Raimi nakrecil czesc druga ktora w sumie jest remakiem jedynki a nie kontynuacja poniewaz rezyser nie byl z niej zadowolony

ocenił(a) film na 4
Gibson69

Jak lubisz dobre rimejki to polecam WZGORZA MAJA OCZY1...

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

No Wzgorza ogladalem remake, podobalo mi sie, nie ogladalem za to oryginalu z 77 roku i jakos nie mam ochoty, o ile pierwsza Teksanska Masakra nadal jest swietnym przerazajacym filmem to juz na oryginal Wzgorza maja oczy wiara juz kreci nosem