PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629476}

Martwe zło

Evil Dead
2013
5,7 54 tys. ocen
5,7 10 1 53560
6,6 21 krytyków
Martwe zło
powrót do forum filmu Martwe zło

porażka film

ocenił(a) film na 3

zero fabuły, zero gry aktorskiej, po prostu nic do zaoferowania! Tylko sadystyczne ohydne sceny
które nie są straszne, są absurdalne i do tego stopnia obrzydliwe, że robi się z tego groteska. W
pewnym momencie zacząłem się śmiać z tego filmu i z siebie, że oglądam takie gówno

Abraxus

w pełni sie z tobą zgadzam ten film jest poprostu smieszny -_-

ocenił(a) film na 3
Abraxus

jedyny + który mogę dać temu filmowi to efekty ale i tak mnie nie wystraszył/obrzydził czy cokolwiek przez cały film się zastanawiałem " co ja oglądam za gniot?"

ocenił(a) film na 5
rangebooster

przekombinowali z tymi scenami i wyszlo to bardziej śmieszne jak straszne, niski poziom realizmu

Sansui

HEHE :D
TO POKAZ MI JAKIS REALNY HORROR Z TRUPOSZCZAKAMI :D
REALNY TO NAWET NIE JEST "KLAN" Z MACIUSIEM I BOŻĘNKĄ :)
TO JEST FILM !!!! MA CIE "ODREALNIC" I BAWIC - TO JEST CELEM REŻYSERA. Natomiast ten film jest dobry i spelnia swoja role.

PuppetMaster

dokładnie film jest dobry dla was jak słyszę każdy horror jest śmieszny na każdy horror tak piszecie ja go kupiła i nie żałuje n\90zł wydanych,tylko szkoda że nie było go w 3D ludzie nie słuchajcie ich oglądajcie horrory bo tu to opinie są zaniżane przez anty krytyków

ocenił(a) film na 3
jacobs1983

a są realne horrory - remake "Świt żywych trupów".

ocenił(a) film na 7
Abraxus

A widziałeś starsze części? Gdybyś widział, wiedziałbyś, że ten film ma być pełen kiczu.

ocenił(a) film na 3
mr_wall

potrafię odróżnić grind house'a albo horror klasy b ale to się do tego nie zalicza. Ten film to po prostu kicha

ocenił(a) film na 7
Abraxus

Mimo to uważam, że ten kicz, był na dobrym poziomie. Naprawdę jest mnóstwo żenujących filmów, używających kiczu "przypadkiem" i to uważam za słabe. W tym jednak przypadku reżyser wiedział co robi. Odmienne gusta, po prostu.

ocenił(a) film na 9
Abraxus

Ale ten film miał być ohydny, przesadnie brutalny i groteskowy O__o
Kiedy szedłem do kina miałem bardzo mieszane uczucia jako fan oryginału, a tu proszę - kompletne zaskoczenie! Doskonale nakręcony, cudownie ohydny i brutalny, do tego ten uroczy czarny humor. To nie miał być z założenia klasyczny horror. Oglądałeś pierwowzór? Rozumiem, że nie każdemu taki rodzaj kina musi się podobać. Tylko, że Ty karcisz ten film za to co w nim najlepsze ;-P