zero fabuły, zero gry aktorskiej, po prostu nic do zaoferowania! Tylko sadystyczne ohydne sceny
które nie są straszne, są absurdalne i do tego stopnia obrzydliwe, że robi się z tego groteska. W
pewnym momencie zacząłem się śmiać z tego filmu i z siebie, że oglądam takie gówno
jedyny + który mogę dać temu filmowi to efekty ale i tak mnie nie wystraszył/obrzydził czy cokolwiek przez cały film się zastanawiałem " co ja oglądam za gniot?"
przekombinowali z tymi scenami i wyszlo to bardziej śmieszne jak straszne, niski poziom realizmu
HEHE :D
TO POKAZ MI JAKIS REALNY HORROR Z TRUPOSZCZAKAMI :D
REALNY TO NAWET NIE JEST "KLAN" Z MACIUSIEM I BOŻĘNKĄ :)
TO JEST FILM !!!! MA CIE "ODREALNIC" I BAWIC - TO JEST CELEM REŻYSERA. Natomiast ten film jest dobry i spelnia swoja role.
dokładnie film jest dobry dla was jak słyszę każdy horror jest śmieszny na każdy horror tak piszecie ja go kupiła i nie żałuje n\90zł wydanych,tylko szkoda że nie było go w 3D ludzie nie słuchajcie ich oglądajcie horrory bo tu to opinie są zaniżane przez anty krytyków
A widziałeś starsze części? Gdybyś widział, wiedziałbyś, że ten film ma być pełen kiczu.
potrafię odróżnić grind house'a albo horror klasy b ale to się do tego nie zalicza. Ten film to po prostu kicha
Mimo to uważam, że ten kicz, był na dobrym poziomie. Naprawdę jest mnóstwo żenujących filmów, używających kiczu "przypadkiem" i to uważam za słabe. W tym jednak przypadku reżyser wiedział co robi. Odmienne gusta, po prostu.
Ale ten film miał być ohydny, przesadnie brutalny i groteskowy O__o
Kiedy szedłem do kina miałem bardzo mieszane uczucia jako fan oryginału, a tu proszę - kompletne zaskoczenie! Doskonale nakręcony, cudownie ohydny i brutalny, do tego ten uroczy czarny humor. To nie miał być z założenia klasyczny horror. Oglądałeś pierwowzór? Rozumiem, że nie każdemu taki rodzaj kina musi się podobać. Tylko, że Ty karcisz ten film za to co w nim najlepsze ;-P