PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629476}

Martwe zło

Evil Dead
2013
5,7 54 tys. ocen
5,7 10 1 53558
6,5 26 krytyków
Martwe zło
powrót do forum filmu Martwe zło

spartolone!!!

ocenił(a) film na 10

Wybrałem sie do kina podekscytowany odświerzeniem mojego ulubionego horrorku i coż mogę
powiedzieć zapowiada sie nieźle nawet niezły pomysł na głównych bochateröw i powód pod jakim
pojawili sie w słynnej chatce ,ale potem jak to zwykle bywa robi sie cieniutko i przewidywalnie
,częsta przypadłosć rimejków ,opętani przez demona z ksiegi są nijacy i gdzies już to było podobne
i tak samo zrobione ,moze sie czepiam ale oczekiwałem więcej kozackich pomysłów szalonych
rajdów kamery i wykręconych szatañskich pomiotów oraz one linerów które pozostają na długo w
pamięci,może będą kolejne części ale narazie 1:0 dla oryginału.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
vince25xx

Wypadek przy pracy ,troche przesadzilem z oceną

ocenił(a) film na 3
przemas123

Popieram w 100% !!! Tez mi tego brakowało.
Widzę, ze Ty jak ja lubimy prawdziwe horrory z krwi i kości z łamaniem kości i kręgosłupa do tyłu + szatańskich pomiotów rodem z Emilly Ross.

ocenił(a) film na 10
BINSPOT

Film absolutnie nie jest zły to jest po prostu inne bardziej poważne spojrzenie na tą historie.
Szedlem do kina z myślą że znowu zobaczę jak Ash biega radosnie z piłą i shotgunem w ręku wysyłąjąc szatañskie ścierwo tam gdzie jego miejsce,tego niestety nie ma ,moze i dobrze bo to jest juz nie do powtorzenia,
Nowa wersja jest świetna jesli chodzi o zdjecia ,prace kamery ,techniczne sprawy tu jest mistrzostwo,zabrakło czarnego chumoru który rozwalał na łopatki w poprzednich częsciach itd itp kto obejrzy a miał stycznosc z poprzednimi czesciami ten napewno wylapie braki,a delikatne nawiazania do oryginału to za mało.

ocenił(a) film na 3
przemas123

tragedia, film obśmiany w kinie...

ocenił(a) film na 3
matsmol

i co najgorsze przez widownie, która mi sięgała do pępka :) 13 lat

ocenił(a) film na 8
przemas123

spartolone to powiedziała twoja starsza jak sie urodziles :) Film mega.

ocenił(a) film na 10
jacva

Rzeczywiście tak powiedziała skąd wiedziałeś .