6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33001
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Fascynujący.

ocenił(a) film na 10

Tego filmu nie da się chyba opisać słowami. Za każdym razem kiedy go oglądam mam sieczkę z mózgu. Naprawdę, piorunujące wrażenie. Jest w nim coś niezwykłego, momentami chce się aż oderwać wzrok jednak nie można. Ciekawa propozycja ukazania męczeństwa. Zabierając się za niego, wydawało mi się że będzie to zwykły krwawy horror, o którym zapomnę za 2 dni. Zakończenie pozostawiło pewien niedosyt, jednak uważam to za bardzo dobry krok reżysera. Dzięki, bądź przez ten film zaczęłam szukać czegoś nowego w filmach, dlatego byłabym wdzięczna gdyby ktoś podesłał kilka ciekawych propozycji filmów :) Oprócz Frontière(s), Blady strach, Ludzka stonoga 1,2 , Hostel, Srpski film i Salo bo te oglądałam lub ma zamiar obejrzeć ;)
Moja ocena na dzień dzisiejszy to 10/10. Naprawdę mocny.

użytkownik usunięty
cryptic69

Salo nie oglądaj, chyba, że przez wiele dni chcesz kojarzyć jedzenie z kupą. film obrzydliwy

ocenił(a) film na 7
cryptic69

Też miałem parę lat temu jazdę na "Martyrsa". Wrażenie robi. Chyba ze cztery razy widziałem. Obrzydliwy dziwoląg, ale ma coś w sobie. Piękna muzyka, zwłaszcza jak dziewczyna siedzi i słyszy głos.
Jak na dramat psychologiczny 9/10
Jak na horror 4/10