PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97646}

Maszyna śmierci

Death Machine
1994
5,7 1,8 tys. ocen
5,7 10 1 1829
7,5 6 krytyków
Maszyna śmierci
powrót do forum filmu Maszyna śmierci

Ten film buduje wszystko co budują komercyjne inteligentne produkcje za grubą kasę jemu to się udaje bez tego. (Izolacja, atmosfera, ciekawe postaci - tutaj np: szaleniec komputerowy) Jest to film tak mocno niedoceniony, że gdyby włożono w niego nieco więcej budżetu pewnie stał, by dziś obok takich produkcji jak Alien, Terminator czy Predator. Ujęcia z oczu robota po pustych korytarzach kopią dupę. Film dla ludzi z wyobraźnią, szukających wrażeń jakie znaleźć można w Cube, Alien, Predator, Terminator i im podobnych filmach. Ten film jest prześwietny, a zarazem niedoceniony. Jak na filme wiejący klasą B to jest arcydzieło.
Jeden z moich ulubionych filmów i takim pozostanie ! 9/10

ocenił(a) film na 10
Movie_Crash_Man

Popieram:-) i dziekuję za zwrot'dla ludzi z wyobraźnią',bo myślę,że się do nich zaliczam:-) pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
iza198444

to dobrze

ocenił(a) film na 10
Movie_Crash_Man

Klimat klimat i jeszcze raz klimat ,wracam do tego filmu co 2 ,3 lata mimo że na vhs widziałem go już ze 30 razy , kiedyś myslałem nawet o wydziaraniu sobie Warbeast.

ocenił(a) film na 9
afrosamuraiii

film niezniszczalny. TO BARDZIEJ rollercoaster niż film. w zasadzie kiedy go oglądasz czujesz sie jak uczestnik zdarzeń, a nie bierny obserwator.