PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465699}

Megawąż

Mega Snake
2007
2,7 1,4 tys. ocen
2,7 10 1 1422
Megawąż
powrót do forum filmu Megawąż

Pozytywnie:)

ocenił(a) film na 5

Wiem, że film w sumie był słaby, wiem, że są tam marne efekty i trochę idiotyzmów, ale i tak mi się podobało. Lubię tego typu produkcje. Mimo wszystkich wad i tak prawie zawsze miło mi się różnego rodzaju zabójcze węże, aligatory, mrówki, małpy itd. ogląda. Może trochę zawyżone, ale 5/10.

ocenił(a) film na 1
_ARMIN_

Zdecydowanie zawyżone. U mnie 1/10. 1 dlatego, że wytrwałam prawie do końca ;) Ja nie mówię można lubić kino jakie się lubi, ja np. lubię dla czystej rozrywki o dinozaurach ;) i być może dlatego mnie podkusiło, żeby obejrzeć. Ale sam film po prostu załamuje. Sztuczny, główne postacie aż rażą swoją głupotą, a film jak na horror (!) z 2007 roku przypomina raczej bajkę. Mogli się bardziej postarać z efektami, żeby to nie wyglądało tak "przypałowo". A gorsze w tym filmie od Węża-Giganta był brak jakiejkolwiek reakcji głównego bohatera na śmierć matki i brata. Ale przecież jakie to miało znacznie w tym filmie, najważniejsze było polowanie na węża.
:)

ocenił(a) film na 5
jealouss

Nie bądź taka surowa, to jest jeden z przeciętnych niskobudżetowych filmów, co nie znaczy że jest totalną klapą. 1/10 to zdecydowanie za niska ocena.

użytkownik usunięty
gabol2008

zajebisty tytul