widzialam pare fotek z tego filmu i nie moge uwierzyc w to co oni zrobili z brittany! na plakacie wyglada ladniej ale na tamtych fotkach w tej grzywce jakos mi sie ona nie podoba. wg mnie pozbawili jej uroku , ale cos moze w filmi elepiej bedzie wygladac niz tylko na tych paru fotkach
Wygląda świetnie, szczególnie plakat! W końcu ktoś zauważył i wykorzystał te superseksowne długie nogi Brirttany :)
Przyznam szczerze, że plakat sprowokował mnie do szukania informacji o Przyznam szczerze, że to plakat sprowokował mnie do poszukania informacji o Britney w necie. I co zobaczyłem - zypełnie inną dziewczyne! A to ta z plakatu mi sie podoba, rzeczywistośc jak zwykle nie dorównuje reklamie :).
ja też zaczałem doszukiwac sie o niej informacji po tym jak zobaczylem plakat, na ktorym jest naprawde piekna ^^
Przesada. W filmie wygląda bardzo uroczo. Miałam wrażenie, że gdyby chciano w XXI wieku odświeżyć postać Holly Golightly to wyglądałaby właśnie jak Brittany tutaj. Na plakacie wygląda dosyć ładnie, fakt że plakat przyciąga, ale gdy się mu przyjrzeć w powiększeniu to razi w oczy 'chamskim' fotoszopem.