PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7747}

Miss Agent

Miss Congeniality
2000
6,4 117 tys. ocen
6,4 10 1 116967
5,4 35 krytyków
Miss Agent
powrót do forum filmu Miss Agent

komentami na tym forum,mysle sobie wczoraj:a obejrze.no i blad! jeden z gorszych filmow jakie widzialam.w ogole nie smieszny tylko zenujacy.lubie sandre i sie dziwie ze w tym zagrala,ba,nawet byla prducentka.i to jej bycie chlopczyca takie udawane,na sile,no dramat! nie podobal mi sie,strata czasu

użytkownik usunięty
kikihanka

Nie , mnie akurat pierwsza część się podobała. :)Gorzej z sequelem .. to jest dopiero porażka . Skoro pierwsza część Ci się nie podobała to za drugą nawet się nie bierz :) A oglądałaś ,,Narzeczony mimo woli " z Sandrą?

ocenił(a) film na 2

no ogladalam i duzo bardziej mi sie podobal chociaz ogolnie nie gustuje w tego typu filmach.ale te 2 filmy to niebo i ziemia.a na dwojke miss agent nawet nie spojrze;p

ocenił(a) film na 7
kikihanka

No wybacz ale jak oceniasz "Edwarda nożycorękiego" 10/10 to nie bierz się za komedie romantyczne tylko melodramaty i dramaty.
Tak w ramach (mam nadzieję) poprawy nastroju - polecam Ci "Golibroda" - fajny musical. Myślę, że Ci się spodoba.

ocenił(a) film na 8
kikihanka

Eee, ja bym powiedziała, że Miss Agent to jedna z najlepszych komedii romantycznych. Jasne, że to nie jest film wysokich lotów, ale w swoim gatunku super.

milkaway

w moich też:) ogólnie uwielbiam Bullock, jest jedną z lepszych aktorek wg mojego gustu;) mnie Miss Agent się strasznie podoba, świetna fabuła

ocenił(a) film na 5
kikihanka

mam podobne odczucia. Średni