nie wiem pewnie duzo ludzi juz o tym pisal ale ja tez musze nie rozumiem jak taka kobieta ja sandra bullock moze grac miss majac tyle lat ile ma (no wiem super wyglada ale ...nie wiem czy to ma wszystko tlumczyc ).
Myślę, że nie jedna kobieta chciałaby tak wyglądać i tym bardziej w tym wieku. Jak ma się co pokazać to bardzo to się chwali.
moze moze
masz racje ze fanie ywglada ale mimo wszysto wyglad wygladem ale od czasu do czasu mozna patrzec w metyke ( ok 38 lat) cale szczescie ze nie zagrala nastolatki z problemami sercowemil
moze moze
nastolatki to ona nie mogła zagrać bo w filmie była detektywem, a jak wiadomo do policji dzieci nie przyjmują...
a jednak
no coz byeaja takie filmy jak:
szpieg bez matury
Kilkunastoletni Amerykanin (Richard Grieco) jedzie do Francji, by poprawić swoją francuszczyznę. Zbieżność nazwisk sprawia, że zostaje uznany za superagenta CIA. Zaskoczony chłopak musi stawić czoła szaleńcowi, który chce zdobyć władzę nad świat
???
o jeszcz jeden
o i jeszcze jeden o byciu detektywem lub agentem coz moze nie to sam ale tez niby praca w jednostkach spevjalnych no i jak zawsze mogla by zagrac w takim filmiku dajac nastolatke rozwikujaca jakies trudne problemy
maly agent
Roy Parmenter jest agentem FBI w San Diego. 20 lat temu jego partnera zabił radziecki agent o nazwie Scuba, który zabijał uśpionych agentów. Teraz znowu dał o sobie znać. Próbuje skontaktować się z Jeffem Grantem, który ubiega się o miejsce w Akademi Lotnictwa. Okazuje się, że jego rodzice są uśpionymi agentami, więc wszyscy są w niebezpieczeństwie ...