Naprawdę nic szczególnego. Wizualnie można powiedzieć film w porządku , ale fabularnie to woła o pomstę do nieba.
No ludzie w tym filmie robią co chcą ,szwendają się gdzieś strzelają , a przez cały film nie widziałem chyba ani jednego radiowozu.
Totalna samowolka. Akcja nieprzemyślana ,bez większych konsekwencji w poczynaniach, przejścia z jednej sceny do drugiej czasami wyglądały jakbyśmy wpuścili słonia do składu z porcelaną.
No po prostu fabularnie film leży,i powiewa naciąganą sztucznością.
Obsada chyba tylko miała zachęcić i w miarę jakiś wizualny obraz do obejrzenia tego filmu. Niczym się ten film nie wyróżnił,a nawet momentami irytował.
4/10
Podpisuje sie pod komentarzem Fireghosta. Film totalna klapa - niby cos sie dzieje ale jest tak nieprzemyslane i chaotyczne ze tylko liczysz minuty do konca. Ogolnie nie jestem surowy w ocenie filmow ale dla mnie takie filmuy juz dzisaj nie powinny powstawac, szkoda czasu. No i jeszcze ten Bruce ??? Po co on tam wystapil, jego role mogl zagrac kazdy aktor ................... nizszego szczebla nawet Rich z Mody na Sukces.
Pozdrawiam i nie zniechecam - przekonajcie sie sami.