PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7841}
7,2 5,1 tys. ocen
7,2 10 1 5057
6,0 3 krytyków
Moonwalker
powrót do forum filmu Moonwalker

mam pytanie: o czym jest ne ten film? bo tutaj nie ma zadnego opisu a chciałabym się dowiedziec czy warto go oglądać.

phaolin

warto. ciekawe polaczenie musicalu z filmem sensacyjnym, do tego charakterystyczne sceny specyficznego tanca, wszystko o ile pamietam osadzone w nie zadnej genialnej fabule, ale pomysl jak na tamte czasy nowatorski. film lecial kilkakrotnie w tvp1 oraz polsacie

phaolin

wlasnie przypomnialam sobie na dvd

to film, ktory dawno temu, kiedy bylam jeszcze dzieciakem, zafascynowal mnie bardzo
nigdy nie bylam wielka fanka MJ, ale jego muzyke lubie i szanuje i ten film, w ktorym wyglada najpiekniej jak
tylko mogl wygladac to dobry punkt odniesienia do tego, kim lub tez czym jest MJ dzisiaj - otoczonym aura
skandalu wrakiem czlowieka, ktory byl na szczycie i nie wiedziec czemu stoczyl sie tak nisko.. uczynienie z
niego "nadludzkiej" istoty w Moonwalkerze mialo zapewne podkreslic jego wyjatkowosc, dobroc, sile plynaca z
talentu i uwielbienia milionow.. sam z niej chyba nie dosc czerpal, skoro pozwolil, by jego kariera skonczyla
sie (?) w taki beznadziejny sposob..

film warto obejrzec dla swietnych zdjec, muzyki oraz glownego bohatera, ktory rozbrajajaco sie usmiecha i
daje do zrozumienia, ze mial mase radochy z pracy na planie

sloncek

no to teraz mnie przekonałas! ;) a powied czy MJ w tym filmie jest czarny czy już biały?

phaolin

momentami jeszcze czarny, ale to we wspomnianych juz archiwalnych teledyskach i filmach z dziecinstwa..

w czesci "fabularnej" filmu jest bialy i naprawde wyglada pieknie, taki mogl sie zestarzec