Tutaj wpisują się ci którzy chcą być w klubie miłośników terabithii
ci którzy lubią postacie i ci których ten film "uwiudł". :))
Sorki, że nie pisałam ale musiałam wkuwać miałam ważne egzaminy i nie siedziałam na kopie zbyt często. Czy coś mnie ominęło?? I takie małe pytanko czy ktoś zakłada to forum??
Mam 21 lat ale płakałem na tym filmie jak bóbr:) Pozdrawiam wszystkich fanów tego filmu!
Nasze forum:
http://www.mostdoterabithi.fora.pl
wbijać i rejestrować się :). Mam nadzieję, że się wam spodoba
specjalnie zalozylem konto zeby sie zapisac tez ;p swietny i wzruszajacy film, kto zna wiecej takich to niech poda nazwy prosze!!!
Ja się zapisuje. On (ten film) był po prostu piękny. Ja byłam na nim z klasą wkonie to nawet chłopaki płakali jak ona umarła :(
Ja też się zapisuję. Choć widziałem ten film niedawno(i tylko raz :P), ale naprawdę, naprawdę podobał mi się. Każdy może w dwójce głównych bohaterach znaleźć coś co przypomina jego samego. Ja na ten przykład mam bujną wyobraźnie, troszkę rysuję, a raczej "bazgrzę" coś sobie od czasu do czasu. No i każdy chciał by mieć taki świat w którym jest naprawdę kimś, i nie ma tam żadnych zmartwień itp. Musze go obejrzeć jeszcze raz :D
mnie już 2 tygodnie film trzyma; przeczytałem książkę, kupiłem film na DVD-na szczęście takich "świrów" jest więcej.
Zapraszamy na forum: www.mostdoterabithi.fora.pl
pozdro
Ponieważ mimo, że film jest świetny to i tak rzeczą oczywistą jest, że nie ma sensu o nim ciągle pisać ;)
w ten weekend bede miałwolny czas to drugi raz ściągne sobie ten filmik, tylko jaką wersje polecacie, lektor czy napisy??
to zależy od Ciebie
ja np. uważam że lektor jest udany w tym filmie,
ale dużo ludzi myśli na odwrót
ja powiem tak, jak nie przeszkadza Ci, że musisz czytać to ściągnij z napisami, a jak wolisz się skupić na filmie niż na napisach to lektor =]
Mam ten film na DVD i za każdym razem, gdy go oglądam, wybieram dubbing. Wogóle nie przeszkadza mi polska wersja językowa "Mostu..." i uwarzam, że jest bardzo udana, naprawdę świetna i miła dla uszu.
Ale tak, jak powiedział emperex, wybór należy do ciebie.
Ja oglądałam z napisami. I nie przeszkadza mi to w skupieniu się na filmie ;] Po prostu wolę napisy xD
Też się zapisuje do klubu:) Uwielbiam ten film. W dzieciństwie
przeczytałam książke i zrobiła na mnie ogromne wrażenie,a jak się
dowiedziałam, że będzie ekranizacja to byłam w niebo wzięta:)))Jedna z
tych niewielu ekranizacji, które dorównują książce.
Hej, ja też się chcę zapisac... ;-) Książkę czytałem dwa razy i jest super! Film też świetny! Nie czytałem poprzednich postów, więc jeśli było coś ważnego, to mówcie, jest jakieś forum? I na czym polega ten klub? ;-)
Jest forum, ale niestety nikt nie pisze ;/
Klub też jest i jego zadaniem jest "być"
ludzie sie pozapisywali i zapomnieli o filmie
możemy spróbować od nowa skoro jest nowy chętny ;]
ale na filmwebie czy forum mostu?
bo jak mostu to chyba pomylilem fora, ostatni post kolo sierpnia ;p
No też bym się zarejestrował na tym forum, ale faktycznie cisza od dawna, nie będzie z kim porozmawiać.
Film był naprawdę ekstra, nie widziałem równie dobrego... lepszy chyba nawet od HP...
nie umiem robić żadnych stron
ale jak bym potrafił to bym napewno mpomógł
a tylko teraz moge was
spierac
i jak powstanei napewno napisze jakiś temat
bo po obejzeni filmu stałęm sie kreatywny zaczełem pisać wiersze i opowiadania
moze moje słownicto jest małe
ale czytam duzo ksiażek
terabithie przeczytałem 4razy
a film prawie znam na pamiec:p
Pozdrawiam wszystkich w Klubie
do którego tez sie zapisuje