PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677}

Mrówka Z

Antz
1998
6,4 41 tys. ocen
6,4 10 1 41378
6,2 26 krytyków
Mrówka Z
powrót do forum filmu Mrówka Z

FAjne anime ...

ocenił(a) film na 8

Mnie się podobął ten filmik;) Śmieszny był. FAjne txt, fajne były podłożone głosy i fajny był Z;p Takie anime fajne jest do pośmiania:D:D ogółem to filmik polecam^^

ocenił(a) film na 8
HosS

jakie znowu anime? :P

użytkownik usunięty
CzarnaKrwinka

No wiesz, on nie odróżnia anime od animacji i w dodatku nie zna innego stwierdzenia niż "fajne"...
Dziecko neo?

nie proboj zablysnac jak sam nie wiesz co znaczy anime... anime i animacja to to samo slowo jak jestes na tyle ciemny zeby zauwazyc, czyli skrot od angielskiego animation .... to ze ostatnio jest modne nazywanie anime wszytko co wyplynie z japonii to jzu inna sprawa ...
nie lubei takich prostakow ktorzy próbują sie wymadrzac podczas gdy sami sie na niczym nei znaja ...

użytkownik usunięty
slocik

Buahaha! A ty to normalnie zabłysnąłeś! To najpierw przeczytaj, a potem bluzgaj! :P
A więc: "W Japonii terminem tym określa się wszystkie filmy i seriale animowane, bez względu na kraj ich pochodzenia. Poza Japonią słowo anime służy wyłącznie do określenia japońskiej animacji."... Hm, i co?
Jeszcze nie dotarło? W takim razie uproszczę, zwróćmy uwagę na zdanie POZA JAPONIĄ SŁOWO ANIME SŁUŻY !WYŁĄCZNIE! DO OKREŚLENIA JAPOŃSKIEJ ANIMACJI!
Dżizas...
Mogę teraz powiedzieć: "Nie lubię takich prostaków którzy próbują się wymądzrzać podczas gdy sami się na niczym nie znają...", poprawiłam wszelkie błędy popełnione przez takiego właśnie prostaka <patrz wyżej>.

slocik

slocik jestes zjebem