PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=592775}

Mroczna wieża

The Dark Tower
2017
5,5 68 tys. ocen
5,5 10 1 67619
4,0 24 krytyków
Mroczna wieża
powrót do forum filmu Mroczna wieża

Lśnienie - Jacka Torrenca powinna zagrac Caitlyn Jenner.
W Cmentarzu dla Zwieżąt zdecydowanie w roli Juda Crandalla czyli starego amerykańskiego farmera widzę Conchite Wurst

Nie uważam że mówienie "czarny aktor" lub "biały aktor" jest normalne. Dla mnie zwyczajnie liczy się gra i dopasowanie do roli. W piątce moich ulubionych aktorów jest Morgan Freeman i Denzel Washington. Bo są GENIALNI. Tylko to nie powód do tego aby za chwilę grali Dumbledora, Gandalfa, albo Geralta. A miłośnicy chorej poprawności jak jedna użytkowniczka tego forum która pod KAŻDYM poprawnym politycznie filmem pluje powinni się zastanowić co będzie jak Malcolmem X będzie John Travolta, a w biografii Usaina Bolta zagra Michał Żebrowski.

kuboski7

Jeszcze jedno zdanie podsumowania. Pchanie na siłę czarnoskórych aktorów DOPIERO jest rasizmem, bo wygląda tak jakby sami nie potrafili się swoimi zdolnościami obronić. To takie działanie "z litości" które jest żałosne, pseudolitościwe i TO właśnie jest rasistowskie. BO wyżej wspomniany Denzel, Morgan, Samuel L. Jackson, a także tacy jak Snipes, Eddie Murphy, Will Smith, Tyrese Gibson są ŚWIETNYMI albo GENIALNYMI aktorami. I nie potrzebują łaski żeby się obronić.

Dla psychofanatyków, którzy twierdzą że Wiedźmin jest rasistowski bo nie ma murzynów etc. W teledyskach Kayne Westa NIE MA białych mężczyzn tak samo wśród jego tancerzy. RASIZM?

Przypomina mi to programy w stylu mam talent i przeciąganie na siłę płaczącej 12 latki.